07 / 07 / 2024

avm yatırımı 2013

avm yatırımı 2013

AVM yatırımları, markaları yeniden caddelere yöneltti, Ciroda ilk sırayı İstiklal alırken Ümraniye’deki Alemdağ Caddesi, Bağdat Caddesi’ni geride bıraktı. İstiklal Caddesi’nde hava parası milyon doları aştı.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

AVM'lerin kira gelirleri döviz borcunun faizine bile yetmiyor! Yatırım değeri 110 milyar dolar geriledi!

Türkiye’de faaliyet gösteren 443 AVM’nin yatırım değerinin 40 milyar dolara düştüğüne dikkat çeken AYD Başkanı Hüseyin Altaş, pek çok AVM'de kira gelirlerinin döviz borcunun faizine bile yetmediğinin altını çizdi.

AVM yatırımcısı ve dükkanlar normale dönüşü konuşuyor: 'Finansman desteği lazım'!

Alışveriş merkezlerinin (AVM) 11 Mayıs tarihinde yapacakları açılış için geri sayım devam ederken perakendeciler ve AVM yatırımcıları da yeni döneme hazırlanıyor.

Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Türkiye'de en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da bulunuyor.  Peki Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

01 Burda Adana AVM açıldı! 150 milyon dolarlık dev yatırım!

Esas Gayrimenkul imzası ile Adana'da hayata geçirilen 01 Burda AVM 150 milyon dolar yatırım bedeli ile kapılarını açtı. AVM'de 111 adet mağaza bulunuyor...

Nata Holding AVM yatırımında gaza bastı!

Son dönemde perakende sektöründe yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Nata Holding yeni yatırımlara imza atıyor. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık yeni bir AVM alımı için yine yabancı bir fonla masada olduklarını belirtti...

Eskule Avm Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskule Avm Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Bilici tarafından kuruldu. 

Tepe Emlak Yatırım, Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi!

Ankara ve İstanbul’da öncü alışveriş merkelerinin yönetim ve kiralamasını yürüten Tepe Emlak Yatırım, Ankara Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Çorlu Orion AVM'ye otel ve kapasite artışı yatırımı!

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Orion AVM'de kapasite artışı ve 110 odalı şehir oteli yatırımı yapılacak.

avm yatırımı 2013 Haberi

avm yatırımı 2013


Türkiye’nin dört bir yanında artan AVM yatırımları, markaları yeniden cadde mağazalarına yöneltti. Ciroda ilk sırayı İstiklal Caddesi alırken Ümraniye’deki Alemdağ Caddesi ikinci sıraya yerleşerek Bağdat Caddesi’ni geride bıraktı. Caddelere olan yoğun ilgi hava paralarının da tabir yerindeyse uçmasına neden oldu. 


Milyon dolar istiyorlar


İstiklal Caddesi’nde hava paraları milyon dolarları bulurken Alemdağ Caddesi’nde de hava paraları için markalar pazarlık bile yapmaz oldu. Bağdat Caddesi’nde ise markalar eski binaları satın almayı tercih ediyor. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık Genel Müdürü Murat İzci, “Cadde trendi geri döndü. Ciddi hava paralarıyla dükkanlar değişiyor. Dükkanların metrekare fiyatı AVM’lerdeki fiyatı ikiye katlıyor. Milyon doların üzerinde hava parası veren markalar var. İstiklal Caddesi’nde ayda 150 bin euro kira...