27 / 04 / 2024

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.



Türkiye'de ekonomi 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 3,8, bir önceki çeyreğe göre ise yüzde 3,5 büyümesi haberlerinden sonra BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu'da yatırımlarını sürdürüyor.

2 MİLYARLIK YATIRIM

AVM, otel ve inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacaklarını ve binlerce kişiye istihdam sağlayacaklarını söyledi.

Yeni Asır'da yer alan habere göre, iş insanı Nuri Tekinalp "İzmir İstanbul karayolu üzerinde, bölgenin çevresindeki şehirleri birbirine bağlayan önemli bir kavşak noktası olan Akhisar'da 40 bin metrekare alan üzerinde yükselen Novada Outlet'i büyütecekleri bilgisini verdi.

Aynı anda Malatya ve Bingöl kentlerinde de iki yeni AVM ile yine Ahkisar'da bir otel ve villa ve konut projelerinin devam ettiğini söyleyen Tekinalp  "Bu ülkeye ve ekonomimize güveniyor ve yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

MALATYA VE BİNGÖLE DEV YATIRIM

Açık hava konseptindeki Novada Outlet'i büyüttüklerini söyleyen Tekinalp, "AVM'yi üst katlarını da yapıyoruz. Ardından AVM markamızı diğer kentlere taşıyoruz" diye ifade etti.

Tekinalp son olarak Malatya ve Bingöl'de de iki yeni AVM projesi ile villa ve konut projelerine hız verdiklerini aktardı.

NOVADA OUTLET AKHİSAR

İzmir-İstanbul karayolu üzerinde, bölgenin çevresindeki şehirleri birbirine bağlayan önemli bir kavşak noktası olan Akhisar’da 21.000 metrekare alan üzerine kurulan Novada Outlet Akhisar’da, 1.800 metrekare süpermarket, 2.500 metrekare yapı market ile ulusal ve uluslararası 58 markanın yanı sıra sinema, eğlence merkezi ve bowling alanı bulunuyor.

Ege mimarisinin hakim olduğu açık hava konseptinde pek çok markayı ziyaretçisi ile buluşturan Novada Outlet Akhisar, mağazaları, süpermarketi, eğlence alanı, sineması, restoran ve kafeleri ile Akhisar sosyal yaşamının odak noktası olmayı hedefliyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Anadolu 1919'da yüzde 50 peşinatla! 1 yıl sonra teslim!

Tüketici kredilerinin 404 milyar 625 milyon TL'si konut!


Geri Dön