02 / 05 / 2024

AVMlerde tse belgesi

AVMlerde tse belgesi

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, Ramazan Bayramı'nda kaliteli hizmet almak isteyen vatandaşları alışveriş ve eğlence merkezleri ile otellerde TSE belgesi aramaları konusunda uyardı.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

TSE belgesi inşaatlarda riski önlüyor!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Sebahittin Korkmaz, "Firmalarımızın TSE belgesi alması inşaatlarda yüksekten düşme risklerinin önlenmesi için en etkin çözüm olacaktır" dedi.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Konutta yabancı hangi klasman diye sorduğunda sessiz kalmayacağız!

TSE konutları sınıflandıracak bir çalışma hazırlığı içine girdi. Planlara göre; TSE belgesi sayesinde tüketici, aldığı konut 1’inci sınıf mı, 2’nci sınıf mı bilecek. Markalı konut üreticileri projeden memnun.

TSE'den inşaatçıları da ilgilendiren 2 yeni belge!

Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Hulusi Şentürk, TSE Yıldız ve TSE Çift Yıldız Belgesi diye dünyada da ilk olan yeni bir uygulama başlattıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi!

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi verildi. Eskişehir'in İnönü ilçesinde Seranit Grup üretim tesislerinde gerçekleşen belge törenine, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da katıldı...

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına Güvenli Yeşil Bina belgesi verildi!

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ilk "Güvenli Yeşil Bina" belgesi Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Görkem Gençtürk de binalarının enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiğini kaydetti.

İlk yeşil bina belgesi Iğdır'a verildi!

TSE'nin ilk "güvenli yeşil bina" belgesi, Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Binanın enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiği vurgulandı...

İlk 'güvenli yeşil bina' belgesi Iğdır'a!

TSE'nin ilk "güvenli yeşil bina" belgesi, Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Binanın enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiği vurgulandı.

AVMlerde tse belgesi Haberi

AVMlerde tse belgesi


Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, Ramazan Bayramı'nda kaliteli hizmet almak isteyen vatandaşları alışveriş ve eğlence merkezleri ile otellerde TSE belgesi aramaları konusunda uyardı.  


Şentürk, vatandaşların alışverişlerinde bu hususa Ramazan Bayramı'nda daha fazla dikkat etmelerini istediklerini belirterek, "Alacakları her ürün ve hizmette mutlaka kalite belgesi olup olmadığına baksınlar, aksi takdirde hem paralarını hem de sağlıklarını tehlikeye atmış olurlar" dedi.  


Eskiden bayramların eş, dost ve akraba ziyaretinden ibaret olduğunu, günümüzde ise alışveriş ve eğlence merkezlerinin dolup taştığı günlere dönüştüğüne dikkati çeken Şentürk, "Vatandaşlarımız bayramı kendilerine zehir etmek istemiyorlarsa, gidecekleri alışveriş ve eğlence merkezlerinin hizmet kalitesine sahip olup olmadığı ve ordaki hizmetlerin güvenlik içinde verilip verilmediğinden emin olabilmek için TSE belgesi aramaları iyi olur. Otelde rezervasyon yaptıracaklarsa ya da alışveriş...