01 / 05 / 2024

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi!

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi!

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi verildi. Eskişehir'in İnönü ilçesinde Seranit Grup üretim tesislerinde gerçekleşen belge törenine, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da katıldı...




Eskişehir'in İnönü ilçesinde Seranit Grup üretim tesislerinde gerçekleşen belge törenine, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ve Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile diğer ilgililer katıldı. 

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Türkiye'de sanayinin kalitesini artırmak amacıyla başlatılan "TSE Çift Yıldız" uygulaması çerçevesinde, seramik ve porselen kategorisinde ilk "Çift Yıldız" belgesi, hemşehrimiz Avni Çelik'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Siııpaş'ın yan kuruluşu Seranit'e verildi. 

TSE Çift Yıldız Kalite Belgesi teslim töreni Eskişehir'in İnönü ilçesinde SeraSiııpaş Yapı Genel Müdiirü Ahmet Çelik ile Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan, Salim Uslu'ya plaket verirlerken... 

nit Grup üretim tesislerinde gerçekleşti. 

Törene; Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, bir dönem Çorum'da vali yardımcısı olarak görev yapmış olan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik. TSE Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Yazar, İnönü Kaymakamı Selman Erdoğan, Bozüyük Kaymakamı Koksal Şakalar, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı katıldı. 

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, Uslu'nun, fabrikanın 2006'daki açılışında da hazır bulunduğunu belirterek kendisine bir teşekkür plaketi verdi. 

Uslu ise, Sinpaş Seranit Grup'tın, sektörün yenilikçi şirketlerinden biri olduğunu vurguladı. 

Seranit Grup Başkanı Hamdi Altunalan. törenin ardından seramik tasarımlarını ve ürünlerini tanıttı. 

Altunalan, tasarını ve ürünler hakkında konuklara bilgi verdi. 



Çorum Haber


Geri Dön