01 / 05 / 2024

avni çelik gayrimenkul sektörü son durum

avni çelik gayrimenkul sektörü son durum

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik,"İstanbul'da 130 bini olmak üzere Türkiye'de geçen yıl 1.2 milyondan fazla konut satıldı. Şirket olarak bunun içinden 3 bin adetlik pay almak istiyoruz. " dedi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Avni Çelik kimdir? Avni Çelik ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Avni Çelik hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Şermin Çelik Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şermin Çelik Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Şermin Çelik  Şirin tarafından kuruldu.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

avni çelik gayrimenkul sektörü son durum Haberi

avni çelik gayrimenkul sektörü son durum

Hem inşaatçı hem de sanayici şapkası bulunan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, inşaattan sanayiye başkanlık sisteminden faize kadar pek çok soruyu yanıtladı. 


2015 yılı nasıl geçti? 1 Kasım'dan sonra gayrimenkulde durgunluk bitti mi? 


10 sene sonra gelseniz de yine aynı cevabı veririm. İstanbul'da 130 bini olmak üzere Türkiye'de geçen yıl 1.2 milyondan fazla konut satıldı. Şirket olarak bunun içinden 3 bin adetlik pay almak istiyoruz. Fazlasına talip değiliz. Diyelim ki, ekonomi daraldı ve 100 bin konut satıldı. Biz yine 3 binlik payımızı alırız. Dışarıda kar da yağmur da yağsa biz bunları bilmeyiz. Başımız önümüzde programımız dahilinde işimizi yapıyoruz. Bunu söylerken 'Bizim rahatımız yerinde memleket ne olursa olsun' anlamında söylemiyorum. Dışarıya baktığımızda, ülke çeşitli problemlerle boğuşurken, bunların ekonomiye yansımadığını söylemek...