27 / 07 / 2024

Avrasya Geoteknik Anonim Şirketi Nerede

Avrasya Geoteknik Anonim Şirketi Nerede

Avrasya Geoteknik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yıldız imzasıyla kuruldu.

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atlas Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Müşavirlik Mühendislik Geoteknik Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sami Gültekin tarafından kuruldu.

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.  Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Avrasya Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Global Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Yakar, Oktay Özdemir ve Kubilay Akpolat tarafından kuruldu.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Kent Site Yönetim Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İlhan tarafından kuruldu. 

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

Aras Geoteknik Mühendisliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aras Geoteknik Mühendisliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kızıloğlu ve Yavuz Kızıloğlu ortaklığında kuruldu. 

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Rezidans Gayrimenkul Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Jade Mücalla Elles imzasıyla kuruldu.

Avrasya Geoteknik Anonim Şirketi Nerede Haberi

Avrasya Geoteknik Anonim Şirketi Nerede


Avrasya Geoteknik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yıldız imzasıyla kuruldu. 


Avrasya Geoteknik Anonim Şirketi iş konusu; Şirket yurtiçi ve yurtdışında aşağıda sıralanan konulardaki faaliyetleri amaçlamaktadır: A- Altyapı, Ulaştırma, Bayındırlık, Şehircilik,Sanayi ve Enerji Projelerine yönelik; kanun, yönetmelik ve mevzuatlar  doğrultusunda ana disiplin İnşaat Mühendisliği olmak üzere karada ve denizde rehabilite ya da inşa edilecek  tüm yapılar ile ilgili İnşaat, Geoteknik, Drenaj, Deprem, Jeoloji, Hidrojeoloji, Jeofizik, Çevre, Peyzaj, Makine, Elektrik, Elektromekanik, Bilgisayar, Elektronik, Nükleer, Çevre, Akustik ve Yangın mühendisliği dallarında plan,      proje, mühendislik, danışmanlık, müşavirlik, araştırma geliştirme, ön tasarım, etüt, tasarım izleme, tasarım  doğrulama, etki değerlendirme etütleri ve raporları, ihale süreci danışmanlığı, iş ve proje yönetimi, yapım kontrollüğü,      kalite kontrollüğü ve fizibilite çalışmaları yapmak,...