18 / 05 / 2024

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi

Yenikapı’da yapımı devam eden Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Mart ayında hizmete girecek. Merkezde incelemelerde bulunan İBB Başkanı Topbaş,“Türkiye’nin en büyük çadırı diyebileceğimiz bir mekan ortaya çıkarmaya çalıştık” dedi.

Karavan ve tiny houselara talep giderek artıyor!

Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılan 6. CNR Camp & Caravan, Tiny House İstanbul Fuarı, 37 ülkeden 45 binin üzerinde ziyaretçi ağırladı.

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul'u hangi parayla yapacaksın?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı Etkinlik Alanı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Sosyal Adalet ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" konulu toplantıda kadın muhtarlarla buluştu. Kanal İstanbul tartışmasına da değinen Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul'un hangi parayla yapılacağını

TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları listesi!

TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kurası çekiliyor. Kura çekimi Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılıyor. İşte TOKİ Kayabaşı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları listesi...

TOKİ Kayaşehir kura sonucu!

TOKİ Kayaşehir 2019 kura sonucu açıklanıyor. Kura çekilişi, projeye başvuru yapan vatandaşlarla birlikte Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde çekiliyor. Peki kimler konut almaya hak kazandı? İşte TOKİ Kayaşehir kura sonucu...

TOKİ Kayabaşı kura sonucu sorgulama 2+1!

TOKİ Kayabaşı kura sonucu noter huzurunda İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde açıklanıyor. Projedeki 2 bin 338 adet 2+1 daire sahibini buluyor. TOKİ Kayabaşı kura sonucu sorgulama 2+1...

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 8 Mart'ta açılıyor!

Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da açılıyor.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı 8-11 Mart'ta!

REED TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor.

Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Yenikapı’da inşası devam eden Avrasyal Gösteri ve Sanat Merkezi havadan görüntülendi.

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Mart'ta açılacak!

Yenikapı’da yapımı devam eden Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Mart ayında hizmete girecek. Merkezde incelemelerde bulunan İBB Başkanı Topbaş,“Türkiye’nin en büyük çadırı diyebileceğimiz bir mekan ortaya çıkarmaya çalıştık” dedi.

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Haberi

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Yenikapı’da yapımı devam eden Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İşçilerle birlikte merkezin panellerini yapan Topbaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


İnşaat alanında incelemelerde bulunan İBB Başkanı Kadir Topbaş, “Türkiye’nin en büyük çadır diyebileceğimiz nitelikte kapalı bir mekanını ortaya çıkarmaya çalıştık. Şuanda içinde bulunduğumuz bu mekan 10 bin metrekareye yakın zemini, diğer alanları ile birlikte 18 bin 400 metrekare civarında bir kapalı alana sahip. İnanıyorum ki bu mekan birçok aktivitelere ev sahipliği yapacak. Avrasya Tüneli de açıldı. O tünelin yakın bir noktada olduğu içinde Avrasya Gösteri Merkezi olarak İstanbullulara inşallah hizmet verecek” diye konuştu. 

"Türkiye’nin en büyük kapalı alanı olacak" 

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nin üçe bölünerek farklı aktivitelerle kullanılabileceğini belirten Topbaş, “Yazın kliması,...