27 / 04 / 2024

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamyuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklarından olan iki şirketin birleşmesi hakkında açıklama yayınladı.

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine karar verildi.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Şirketimize ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine karar verilmiştir.


Geri Dön