05 / 05 / 2024

Avrasya GYO ankara binası

Avrasya GYO ankara binası

Avrasya GYO, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding'in Ankara'da bulunan binasını 2 milyon 575 bin TL'ye satın aldı.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'deki gayrimenkulünü kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ankara ili Yenimahalle ilçesinde bulunan kargir apartmanı kiraya verdi.

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'den gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi 6024 Ada 17 nolu parselde kayıtlı "Kargir Apartman" vasıflı taşınmazın alım işlemini

Avrasya GYO Ankara'da 2.5 milyon TL'ye bina alacak!

Avrasya GYO, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding'in Ankara'da bulunan binasını 2 milyon 575 bin TL'ye satın aldı.

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 3.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki 11 bin 970 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 13 bin 833 metrekare deponun 5 bin metrekarelik depolama alanı ile 260 metrekarelik ofis alanını "Betek Boya ve Kimya San.A.Ş."ye 5 seneliğine  3 milyon 250 bin TL'ye

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Avrasya GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine ilişkin tebliği gereğince Denetimden Sorumlu Komite oluşturulmasına, Kurumsal Yönetim Komitesi oluşturulmasına Riskin Erken Saptanması Komitesi oluşturulması kararlaştırıldı.

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Avrasya GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Avrasya GYO, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Avrasya GYO, Atlas Menkul Kıymetler'den 1.3 milyon TL'lik pay aldı!

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 1,46-1,53-TL fiyat aralığından 1 milyon 334 bin 608 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO 2020 yılı için seçilen Reform Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçimi ve yapılan sözleşmenin onaylanması hususu 4 Haziran tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında oybirliği ile kabul edildi.

Avrasya GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Avrasya GYO,  2019 yılı faaliyetleri sonucu Sermaye Piyasası Mevzuatına göre oluşan 32 milyon 957 bin 580 TL'lik dönem kârının kısmın Olağanüstü Yedekler hesabına kaydedilmesi Genel Kurulun tasvibine sunuldu ve oylamaya açıldı, yapılan oylamada oybirliği ile kabul edildi.

Avrasya GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Avrasya GYO'nun 4 Haziran 2020  tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Avrasya GYO ankara binası Haberi

Avrasya GYO ankara binası

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara İli Yenimahalle İlçesinde bulunan gayrimenkul alımı  hakkında açıklama yaptı. 

Yetki verildi 
Avrasya GYO, Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi 6024 ada 17 nolu parselde kayıtlı "Kargir Apartman" vasıflı taşınmazın ve içerisindeki 8 adet bağımsız bölüm sahibi olan Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'den, Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan 21 Mayıs 2021 tarih ve Özel 2021-0543 rapor numaralı gayrimenkul piyasa değer tespiti konulu değerleme raporunda bulunan tutar olan 2 milyon 575 bin TL bedelle satın alınması için genel müdürlüğe yetki verdi.

Değerlemeye konu taşınmazlar Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Beştepe Mahallesi (Tapuda Orman Çiftliği Mahallesi) sınırları içerisinde Mecnun Caddesi ile Mucize Caddesi kesişiminden sol baştan üçüncü parsel...