04 / 05 / 2024

avrasya gyo diğer kapsamlı gelir tablosu

avrasya gyo diğer kapsamlı gelir tablosu

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem finansal bilgilerine ilişkin denetim raporunu yayınladı.

Avrasya GYO otobüs terminallerinden kira almayacak!

Avrasya GYO'nun Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali, Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalleri için Nisan 2020 ve Mayıs 2020 aylarına ait kira faturası kesilmemesine ve bu aylara ait kira alacağından vazgeçilmesine, karar verildi.

Avrasya GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Avrasya GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Hüseyin Bürge, Avrasya GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine TTK 363.maddesi uyarınca ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Hüseyin Bürge'nin atanmasına karar verildi.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Avrasya GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri Saliha Sasa ve Hüseyin Bürge'nin Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak seçilmelerine, Saliha Sasa'nın Denetimden sorumlu komite başkanı olarak atanması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO'nun Samsun'daki okul ve arsası 1 yıllığına kiraya verildi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Samsun'daki betonarme 6 katlı okul ve arsasının Çarşamba Vefa Eğitim Kurumları Sanayii ve Ticaret A.Ş.'ye 1 yıllığına kiraya verilmesine, kira bedelinin kiraya verilen okul binasından bir kira yılı içerisinde toplam cirosunun yüzde 20'si olarak belirlenmesine kar

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Avrasya GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine ilişkin tebliği gereğince Denetimden Sorumlu Komite oluşturulmasına, Kurumsal Yönetim Komitesi oluşturulmasına Riskin Erken Saptanması Komitesi oluşturulması kararlaştırıldı.

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Avrasya GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Avrasya GYO, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Avrasya GYO, Atlas Menkul Kıymetler'den 1.3 milyon TL'lik pay aldı!

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı payları ile ilgili olarak 1,46-1,53-TL fiyat aralığından 1 milyon 334 bin 608 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Avrasya GYO 2020 yılı için seçilen Reform Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçimi ve yapılan sözleşmenin onaylanması hususu 4 Haziran tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında oybirliği ile kabul edildi.

Avrasya GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Avrasya GYO,  2019 yılı faaliyetleri sonucu Sermaye Piyasası Mevzuatına göre oluşan 32 milyon 957 bin 580 TL'lik dönem kârının kısmın Olağanüstü Yedekler hesabına kaydedilmesi Genel Kurulun tasvibine sunuldu ve oylamaya açıldı, yapılan oylamada oybirliği ile kabul edildi.

avrasya gyo diğer kapsamlı gelir tablosu Haberi

avrasya gyo diğer kapsamlı gelir tablosu

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı altı aylık dönemine ait kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunun, özkaynak değişim tablosunun ve nakit akış tablosu ile önemli muhasebe politikalarının özetinin ve diğer açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yayınladı.



Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Açıklama;



Ara Dönem Finansal Bilgilere İlişkin Sınırlı Denetim Raporu


Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi

Yönetim Kurulu'na 


Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin, ("Şirket") 30 Haziran 2015 tarihli ilişikteki finansal durum tablosunun ve aynı tarihte sona eren altı aylık dönemine ait kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunun, özkaynak değişim tablosunun ve nakit akış tablosu ile önemli muhasebe politikalarının özetinin ve diğer açıklayıcı dipnotlarının sınırlı denetimini yürütmüş bulunuyoruz. Şirket yönetimi, söz konusu ara dönem finansal bilgilerin Türkiye Muhasebe Standartlarına uygun olarak hazırlanmasından ve gerçeğe...