29 / 04 / 2024

avrasya tüneli tüp geçit

avrasya tüneli tüp geçit

Avrasya Tüneli kavşak çalışması kapsamında Sahil Kennedy Caddesi’nde trafik akışı değişecek. Yenikapı yönüne trafik tercihli yoldan verilecek. Tüneli'in birinci etap çalışmalarının 6 ayda tamamlanması öngörülüyor...

Avrasya Tüneli’nin hazırlıkları tamam!

Avrupa ve Anadolu Yakası’nı boğaz altından karayolu ile bağlayacak bir altyapı projesi olan Avrasya Tüneli projesinin hazırlıkları tamamlandı. Projeyle trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor…

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Avrasya Tüneli'nin tüm kısımları trafiğe açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Avrasya Tüneli'nin tüm kısımlarının trafiğe açıldığını duyurdu.

Ahmet Vefik Alp: Avrasya Tüp Tüneli açılıyor!

Prof. Dr Ahmet Vefik Alp tarafından 90'lı yıllarda çizilen Avrasya Tüp Tüneli projesi 20 Aralık 2016 tarihinde hizmete açılacak.

Avrasya Tüneli'nin künyesi!

Yaklaşık 1.3 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirilen Avrasya Tüneli, yarın hizmete başlıyor. Denizin 106 metre altında, Göztepe-Kazlıçeşme arasında iki kıtayı bağlayacak Avrasya Tüneli’nden günde 100 bin araç 100 dakikalık yolu 15 dakikada geçecek.

Avrasya Tüneli yarın açılıyor!

İstanbul'un ulaşım sorununa köklü çözüm üretecek potansiyele sahip Avrasya Tüneli, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle açılacak.

Abdülhamid Osmanoğlu: Avrasya tüneli dedemin adı olsun!

II. Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Avrasya Tüneli'nin ve havalimanının adının II. Abdülhamid Han olması gönlümden geçiyor" dedi.

Avrasya Tüneli dünyaya tanıtıldı!

20 Aralık’ta açılacak olan Avrasya Tüneli’nin tanıtımı için uluslararası medya temsilcileri davet edildi. AP ajansı tünelin içindeki test sürüşlerini dünyaya servis etti.

Avrasya Tüneli için son 2 gün!

Avrasya tüneli 2 gün sonra, 20 Aralık'ta törenle açılıyor. Tünel inşaatının daha önce tamamlandığı projede, bugüne kadar bağlantı yolları ile alt ve üst geçitlerin büyük bölümü tamamlanarak kullanıma açıldı.

Sahil yolundaki Avrasya Tüneli düzenlemesi bitti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahil yolunun, düzenleme çalışmaları tamamlanarak Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirildiğini bildirdi.

Avrasya Tüneli"nin açılış için hazırlıklar tamamlıyor!

Avrasya Tüneli, 20 Aralık'ta hizmete girecek. Asya ile Avrupa kıtasını deniz tabanının altından karayoluyla birleştirecek tünel, İstanbul'un iki yakası arasındaki 100 dakikalık mesafeyi 15 dakikaya indirecek.

İşte Avrasya Tüneli'nin son hali!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle 20 Aralık'ta açılacak olan Avrasya Tüneli'nin içi böyle görüntülendi. Peki Kazlıçeşme-Göztepe hattında hizmet verecek olan Avrasya Tüneli'nde geçiş ücreti ne kadar olacak?

Avrasya Tüneli projesinde son 5 gün!

İstanbul trafiğinin yeni kurtarıcısı 'Avrasya Tüneli' projesi, beş gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından hizmete sokulacak. 21 Aralık itibarıyla trafiğin akmaya başlayacağı tarihi projede, ilk 11 gün boyunca geçişler 'özel ücret'le yapılacak.

Avrasya Tüneli'nin açılışına günler kaldı!

İstanbul'un ulaşım sorununa köklü çözüm üretecek potansiyele sahip Avrasya Tüneli, 20 Aralık'ta hizmete girecek .Günlük ortalama 100 binin üzerinde aracın kullanacağı tünel, deprem ve tsunamiden etkilenmeyecek.

avrasya tüneli tüp geçit Haberi

avrasya tüneli tüp geçit

Birinci etap çalışmalarının 6 ayda tamamlanması planlanırken, Yenikapı yönüne trafik tercihli yoldan verilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Metro inşaatlarının hızla ilerlediği İstanbul’da iki yakayı denizin altında ikinci kez birbirine bağlayacak tüp geçiş Avrasya Tüneli’nde son adımlar atılıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar Samatya kavşağında başlayacak. Sahil Kennedy Caddesi Bakırköy Yenikapı istikametinde yapılacak yol ve kavşak yapımı nedeniyle, Samatya -Yenikapı arasındaki trafik akışı, geçici olarak değiştirilecek. Çalışmalar süresince kapatılacak olan iki şerit yerine araçlar tercihli yolu kullanacak. 02 Aralık 2014 Salı Sabah saat 02.00 itibaren, Samatya girişinde bulunan trafik ışıklarından itibaren Yenikapı yönüne trafik tercihli yoldan verilecek. 1. etap çalışmalar 6 ay içinde tamamlanması planlanıyor”...