28 / 04 / 2024

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.



200, 100 ve 50 TL tutarındaki 1000 adet Trendyol cüzdan hediye çekinden birini kazanma fırsatı kazanmak için Avrasya Tüneli mobil uygulamasını indirerek ZIP üyesi olun. Kampanya kapsamında yapılacak çekilişte 200 kişi 200 TL değerinde Trendyol Cüzdan Hediye Çeki, 300 kişi 100 TL değerinde Trendyol Cüzdan Hediye Çeki, 500 kişi 50 TL değerinde Trendyol Cüzdan Hediye Çeki kazanacak.

Kampanya 15 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek

Avrasya Tüneli mobil uygulamasını indirip, ad, soyad, adres, telefon, e-posta ve araç plakası (ZIP plakası) bilgileriyle üye olmanız ve ‘Şehre Dönüş Başladı ZIP'ı Çekiliş Heyecanı Sardı’kKampanyası alanından kampanyaya katılım sağlamanız gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlayan ZIP üyelerine ödemesi yapılmış her beş geçiş için 1 çekiliş hakkı verilecek. ZIP plakasıyla Avrasya Tüneli’nden herhangi bir zamanda ödenmemiş bir geçiş olması durumunda çekiliş hakkı kazanımı verilmeyecek. 


Çekilişte 200 kişi 200 TL değerinde Trendyol Cüzdan Hediye Çeki, 300 kişi 100 TL değerinde Trendyol Cüzdan Hediye Çeki, 500 kişi 50 TL değerinde Trendyol Cüzdan Hediye Çeki ikramiyesi kazanma fırsatı yakalayacak. Kazanılan hediye çeklerinin 26 Ağustos 2023 tarihine kadar talihliler tarafından Trendyol cüzdan hesabına yüklenmesi gerekiyor. Bu tarihe kadar cüzdan hesabına yüklenmeyen kodlar iptal edilecek. Cüzdan hesabına yüklenen bakiyenin son kullanım tarihi de bulunmuyor.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor


Geri Dön