10 / 05 / 2024

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.



Çekilişle kazanılan cüzdan hediye çekini talihliden başkası kullanamaz, hediye çeki nakde çevrilemez veya başkasına devredilemez. Hediye çekleri altın, dijital ürün ve cep telefonu butikleri gibi yasaklı kategoriler hariç tüm kategorilerde kullanılabilir. Kullanabileceğiniz kategorilere Trendyol Market ve yemek platformları da dahildir. 

Çekiliş 27 Ekim 2022 tarihinde saat 11.00’de yapılacaktır. Kazanan talihliler 28 Ekim 2022 tarihinde www.avrasyatuneli.com web sitesinde duyurulacak. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılıp ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmeyecek. Ayrıca bir kişi birden fazla ikramiye kazanamayacak. Kampanya ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında 0212 266 54 04 No’lu Markera Kampanya Danışma Hattı’nı arayabilir.

Ayrıntılar için  http://www.avrasyatuneli.com/

Editörün notu: Bu haber 05:00 saatinde yazılmış olup güncel dolar kuru 18,25 TL'dir. Euro kuru 18,30 TL, altının gramı ise 982,83 TL'dir.

İşte TOKİ sosyal konut projesinin yapılacağı güncel liste 

Rekor üstüne rekor kırılıyor! Emekli promosyonunda yeni zirve 15 bin TL! Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank...

Dolar 15 gün sonra bu rakamı görecek! Gardınızı alın

 


Geri Dön