10 / 05 / 2024

Avrasya Üniversitesi iletişim

Avrasya Üniversitesi iletişim

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Avrasya Üniversitesi Mimarlık bölümüne öğretim üyeleri alınacak...

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi binası hasarlı mı?

Silivri’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından İstanbul’daki çok sayıda yapıda hasar meydana geldi. Depremde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülte binasının da depremde hasar gördüğü iddia edildi.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim!

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim numarası 444 6 536 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan proje Avrasya Tüneli'nde 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi binası tamamlandı!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 47 yıllık özlemi yeni derslik binasının tamamlanması ile sona erdi. İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası'nın 1 Eylül tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacağı duyuruldu.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri iletişim!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef İn İstanbul iletişim!

Nef İn İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İn İstanbul projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.

Avrasya Tüneli'nde iletişim Turkcell'den!

Asya ve Avrupa'yı ilk kez deniz tabanının altından kara yolu ile birleştirecek Avrasya Tüneli projesinde iletişimi Turkcell sağlıyor. Projede görevli yaklaşık 250 personel, kesintisiz iletişim kurabiliyor...

Esenyurt N City iletişim!

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 km, Atatürk Havalimanı’na 14 km, Esenyurt Belediyesi’ne 5 km, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 km, Torium Avm’ye 7 km, Avcılar metrobüs durağına ise 5 km uzaklıkta yükselen Esenyurt N City iletişim bilgileri kapsam

Avrasya Üniversitesi iletişim Haberi

Avrasya Üniversitesi iletişim

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik Esasları ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz aylık yönünden “4857 sayılı İş Kanunu” hükümlerine tabi olarak öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuruda Gerekli Belgeler.

Profesörler: 2547 Sayılı Kanun’un 26. maddesinde belirtilen şekilde yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak ve başvurdukları bölümü belirten dilekçeleri, ekinde son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, doçentlik belgesi, yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosya ve yayın listesi vereceklerdir.

Doçentler: Üniversitelerarası Kurulun Doçentlik başvuruları için uygulamaya koyduğu asgari başvuru koşullarını sağlamış olmak koşulu ile başvurdukları bölümü belirten dilekçe, özgeçmiş, doçentlik belgesi onaylı sureti, nüfus cüzdan örneği ile 2 (iki) adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ve...