11 / 05 / 2024

Avrasya Üniversitesi nerede

Avrasya Üniversitesi nerede

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Avrasya Üniversitesi Mimarlık bölümüne öğretim üyeleri alınacak...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 30 indirimle satışa çıkan Başakşehir Avrasya Konutları 3 detayları...

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. TEM Avrasya Konutları'nda ön talepler toplanıyor. Peki TEM Avrasya Konutları nerede?

6. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali sona erdi!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

Avrasya Üniversitesi İç Mimari Proje sergisi Yomra'da açıldı!

Avrasya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü, Yomra Yerleşkesi sergi salonunda "İç Mimari Proje Sergisi" düzenledi.

İskenderun'a Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi kurulacak!

Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu heyeti, kurulması düşünülen Haydar Aliyev Vakıf Üniversitesi hakkında Başkan Seyfi Dingil'i bilgilendirdi.

Trabzon Avrasya Üniversitesi'ne yeni tıp fakültesi yapılacak!

Avrasya Üniversitesi'nin 5. kuruluş yıl dönümünde konuşan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, "Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinin temellerini 2016'da atmayı planlıyoruz'' dedi.

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Avrasya Üniversitesi nerede Haberi

Avrasya Üniversitesi nerede

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik Esasları ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz aylık yönünden “4857 sayılı İş Kanunu” hükümlerine tabi olarak öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuruda Gerekli Belgeler.

Profesörler: 2547 Sayılı Kanun’un 26. maddesinde belirtilen şekilde yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak ve başvurdukları bölümü belirten dilekçeleri, ekinde son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, doçentlik belgesi, yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosya ve yayın listesi vereceklerdir.

Doçentler: Üniversitelerarası Kurulun Doçentlik başvuruları için uygulamaya koyduğu asgari başvuru koşullarını sağlamış olmak koşulu ile başvurdukları bölümü belirten dilekçe, özgeçmiş, doçentlik belgesi onaylı sureti, nüfus cüzdan örneği ile 2 (iki) adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ve...