07 / 05 / 2024

avrupa Bahçekent

avrupa Bahçekent

Bahçekent, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak. Önümüzdeki dönemde 20 bin konutun inşa edileceği bölge, okulları, parkları ve alışveriş merkezleriyle 24 saat yaşayan lokasyon haline gelecek.

Semt Bahçekent daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçekent'te 669 konut ve 26 dükkan olarak inşa edilen Semt Bahçekent projesinde satışlar başladı. İşte, Semt Bahçekent daire fiyatları..

Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçekent'te yükselen Avrupark Bahçekent projesinde 1.394 daire ve 86 adet ticari üniteye yer veriliyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Avrupark Bahçekent'e yabancı ilgisi!

Cihan İnşaat, Emlak Konut GYO güvencesi ve Konut yapı ile Avrupark Bahçekent'i hayata geçiriyor. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören projeyi özellikle Arap yatırımcılar ve Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları da tercih ediyor.

Avrupark Bahçekent'te 1+1'ler 204 bin TL'ye!

Cihan İnşaat tarafından Avrupa Yakası Bahçekent'te hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları'nda 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 204 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Avrupa Bahçekent'te lansman kampanyası uzatıldı!

İstanbul’un Avrupa yakasına kurulan yeni yaşam alanı Bahçekent’te Cihan İnşaat ve konut Yapı işbirliğinde emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, hem oturum hem de yatırım amaçlı ev arayanların tercihi oldu.

Bahçekent Avrupark Rezidans iletişim!

Bahçekent Avrupark Rezidans iletişim için 444 61 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.394 daire ve 86 adet ticari üniteden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent daireleri 163 bin liradan satışa sunuldu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahcekent dün satısa sunuldu. Avrupark Bahçekent, İstanbul'un Avrupa yakasındaki Bahcekent'te insa edildi.

Avrupark Bahçekent lansmanı yarın!

Avrupark Bahçekent lansmanı yarın yapılacak. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede toplam 1.394 konut yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası' ndaki Yenişehir'de bulunuyor.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent teslim tarihi!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent teslim tarihi 2017 yılında gerçekleşmesi planlandı. Projedeki dairlerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar ulaşılıyor. 1.394 adet daireden oluşan proje İstanbul’un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir'de yükseliyor.

Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak!

Bahçekent, İstanbul'un Avrupa yakasında kurulan Yenişehir'in bir parçası olarak dikkat çekiyor. Ertuğrul Yavuz Pala, "Bu yerlerin başında da Bahçekent geliyor. Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak" dedi.

Bahçekent Avrupa yakasının Ataşehir'i olacak!

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, Bahçekent Avrupa yakasının Ataşehir'i Gelecek dönemde Avrupa yakasında üçüncü havalimanına, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne ve bağlantı yollarına yakın yerlerin prim yapacağını belirtti..

Avrupark Bahçekent’ten ev alanlar çifte kazanç sağlayacak!

İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent, hem ev sahibi olmak hem de iyi bir yatırım yapmak isteyenler için gelecek vaat ediyor.

Avrupark Bahçekent talep süreci devam ediyor!

İstanbul'un Avrupa yakasına kurulacak 1 milyon nüfuslu Yenişehir'in bir parçası olan Bahçekent. konutları, işyerleri, sağlık tesisleri, eğitim alanları ve sosyal donatılarıyla kendi kendine yeten bir yer olacak.

avrupa Bahçekent Haberi

avrupa Bahçekent

Nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan, üçüncü havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığıyla dikkat çeken Bahçekent, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı olacak. Önümüzdeki dönemde 20 bin konutun inşa edileceği bölge, okulları, parkları ve alışveriş merkezleriyle 24 saat yaşayan lokasyon haline gelecek


İstanbul’un Avrupa yakasında kurulacak Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki dönemde 20 bin konuta ev sahipliği yapacak. Bölgenin en büyük yatırımcısı konumundaki TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO’nun öncülüğünde inşa edilecek konutlar, okullar, sağlık merkezleri, parklar, meydanlar ve alışveriş merkezleri sayesinde Bahçekent’in, 24 saat yaşayan bir lokasyon olması planlanıyor. İstanbul’un gayrimenkul yatırımları açısından parlayan yıldızı olmaya aday Bahçekent, Kuzey Marmara otoyoluna, üçüncü havalimanına ve yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığı nedeniyle büyük önem taşıyor. 


Prim potansiyeli...