29 / 04 / 2024

Avrupa İnşaat yurt projesi

Avrupa İnşaat yurt projesi

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Avrupa’nın göbeğinde aylık 64 bin liraya çalışacak 1 milyon 500 bin işçi alacaklar! İşte aranan meslek grupları

Yurt dışında çalışmak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. Avrupa’nın en güçlü ekonomisine sahip Almanya 1 milyon 500 bin işçi alacağını duyurdu. Aylık maaşın ise 4 bin Euro yaklaşık 64 bin Türk Lirası olduğu öğrenildi. İşte alım yapılacak meslek grupları…

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayryam Redzheb Idrız tarafından kuruldu.

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Yılmaz ve Serkan Musaoğlulları tarafından kuruldu.

Çetin Barajı Avrupa’nın en büyüğü olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dicle Nehri üzerinde inşaatına devam edilen Çetin Barajı’nın tamamlandığında Avrupa’nın en büyük barajı olacağını açıkladı.

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sağlam tarafından kuruldu.

Royal Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şen ve Sinan Tiryaki ortaklığında kuruldu. 

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Büyük Avrupa İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Avrupa İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Çalo tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 44. sırada yer aldı. Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu.

Avrupa İnşaat yurt projesi Haberi

Avrupa İnşaat yurt projesi


Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.


Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre İstanbul’da 40’ın üzerinde üniversite var ve bu sayı her geçen gün artıyor. İstanbul’da okuyan ve okumak isteyen öğrencilerin sayısı da durmadan yükseliyor. Hal böyle olunca özel öğrenci yurtları için çok büyük bir potansiyel oluşuyor. Devlet teşvikleri de özel yurt yatırımlarına olan ilgiyi artırıyor. Türkiye’de şu anda Yurt-Kur’a bağlı 4 bin 589 özel yurt var. Sadece İstanbul’da ise 377 özel yurt bulunuyor. Yine İstanbul’da özel yurtların 39 bin öğrenci kapasitesi bulunurken öğrencilerin 22 bin 869’u bu özel yurtları tercih ediyor. “Türkiye’de yurt yatırımcılığı henüz...