29 / 04 / 2024

Avrupa İnşaattan 20 milyon liralık yurt projesi

Avrupa İnşaattan 20 milyon liralık yurt projesi

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.

Avrupa’nın en iyisi Toyota Yaris’in fiyat listesi yayımlandı! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın önde gelen otomobil yazarları tarafından Yılın Otomobili seçilen Toyota Yaris’in fiyat listesi yayımlandı. İşte, Toyota Yaris’in 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

İşte Avrupa'nın en büyük 20 stadı!

Avrupa'nın en büyük 20 stadyumunu sizin için sıralandı. Peki bu statlar hangileri? İşte Avrupa'nın en büyük 20 stadı....

Boris Abramov: Türk Akımı Avrupa’nın enerji güvenliğini artıracak!

Rusya’nın İngiltere Ticaret Ataşesi Abramov, Rusya'dan Türkiye'ye uzanacak Türk Akımı projesinin Avrupa’nın enerji güvenliğinin artırılmasına katkıda bulunacağını söyledi.

Avrupa'nın en büyük diyabet eğitim merkezi Şile'de açılıyor!

Yılda 5 bin diyabetli çocuğa kamp ve eğitim imkânı sağlayacak olan Türkiye'nin tek ve Avrupa'nın en büyük diyabet eğitim merkezi çok yakında Şile'nin Alacalı Sahili'nde hizmete girecek.

Türkiye Avrupa'nın 3. büyük AVM pazarı haline geldi!

Cushman & Wakefield'ın hazırladığı rapora göre, Rusya 17,7 milyon metrekare ile Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi pazarı olurken, 8,3 milyon metrekare ile Türkiye 3. büyük AVM pazarı oldu.

Avrupa'nın en büyük dental implant fabrikası Türkiye'ye kurulacak!

Avrupa'nın en büyük dental implant fabrikalarından biri olacak kurulum projesinin işbirliği protokolü imzalandı. Fabrika TÜBİTAK, DTİ İmplant ve Biyoteknoloji Enstitüsü işbirliği ile TÜBİTAK Marmara Teknokent'te inşa edilecek.

Ant Yapı imzalı Avrupa'nın en yüksek binası Haziran'da teslim edilecek!

Daha önce 305 metreyle Moskova’ya Avrupa’nın en yüksek binasını inşa eden Ant Yapı, kendi rekorunu OKO Towers'la kırdı. Kuleler haziranda teslim edilecek.

Avrupa'nın en yüksek binasını Ant Yapı inşa ediyor!

Avrupa'nın en yüksek binasını Moskova'da inşa eden Ant Yapı, gökdeleni haziran ayında teslim edecek. Firma yüzde 70'ini Türk firmalarının üstleneceği 'Yeni Moskova' projesinde ise 15 bin adet sosyal konut yapacak

Türkiye Avrupa'nın en büyük 3. AVM pazarı!

Cushman & Wakefield şirketinin hazırladığı "Alışveriş Merkezleri-Avrupa-2015 Nisan" raporuna göre, Rusya şu anda 17,7 milyon metrekare ile Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi pazarı.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si oldu!

Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa'nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem AVM Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem, alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Avrupa'nın en iyisi Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen ve alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Avrupa İnşaattan 20 milyon liralık yurt projesi Haberi

Avrupa İnşaattan 20 milyon liralık yurt projesi


Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.


Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre İstanbul’da 40’ın üzerinde üniversite var ve bu sayı her geçen gün artıyor. İstanbul’da okuyan ve okumak isteyen öğrencilerin sayısı da durmadan yükseliyor. Hal böyle olunca özel öğrenci yurtları için çok büyük bir potansiyel oluşuyor. Devlet teşvikleri de özel yurt yatırımlarına olan ilgiyi artırıyor. Türkiye’de şu anda Yurt-Kur’a bağlı 4 bin 589 özel yurt var. Sadece İstanbul’da ise 377 özel yurt bulunuyor. Yine İstanbul’da özel yurtların 39 bin öğrenci kapasitesi bulunurken öğrencilerin 22 bin 869’u bu özel yurtları tercih ediyor. “Türkiye’de yurt yatırımcılığı henüz...