27 / 04 / 2024

Avrupa Konutları kampanya

Avrupa Konutları kampanya

Avrupa Konutları Yamanevler ve Başakşehir projelerinde 180 ay vade ve 0,64 faiz oranı imkanı sunuluyor. İşte detaylar...

Başakşehir Avrupa Konutları'nda yüzde 5 peşinat fırsatı!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Başakşehir Avrupa Konutları projesi için başlatılan kampanyayla yüzde 5 peşinatla daire, sahibi olmak mümkün.

Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay sıfır faizle konut fırsatı!

Artaş İnşaat, Anadolu Yakası'nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye'de konumlandırdığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yeni bir kampanya başladı. 

Atakent Avrupa Konutları 4'te yüzde 10 peşinatla!

Atakent Avrupa Konutları 4'te yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor. 15 Mart'a kadar devam edecek kampanya kapsamında projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Avrupa Konutları Atakent 4 fiyat 2018!

Teslimlerin 1 ay sonra gerçekleştirilmesi hedeflenen Avrupa Konutları Atakent 4'te dört dörtlük kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor..

Avrupa Konutları Atakent 4'te dört dörtlük kampanya!

Avrupa Konutları Atakent 4'te dört dörtlük kampanya fırsatı 15 Mart'a kadar devam edecek. Yüzde 10 peşinde 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya!

Emlak Konut güvencesiyle Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir'de daireler hızla sahiplerini bulurken, yılın son fırsatı kapsamında sunulan kampanyada, yüzde 5 peşinatla 60 ay 0 faiz ile ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir'de teslim öncesi avantajlı kampanya! 

Toplam 941 konut ve 27 ticari üniteden meydana gelen Avrupa Konutları Başakşehir Projesi ile yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz kampanyasını başlatırken, konut alıcılarına avantajlı bir yatırım fırsatı sunuyor...

Avrupa Konutları Atakent 4 ve Başakşehir'de yıl sonu kampanyası!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutlarının 14. halkası Atakent 4 ile Avrupa Konutları Başakşehir projelerinde yeni yıla kampanya ile giriyor.

Avrupa Konutları Başakşehir’de 584 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO desteğiyle Avrupa Konutları Başakşehir’de, yılın son fırsatları kapsamında düzenlenen kampanyada; düşük peşinat, ara ödeme avantajı, uygun vade oranlarıyla kredilendirme gibi ödeme kolaylıkları sunuluyor. Daireler, kampanya dahilinde 584.300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Avrupa Konutları Atakent 4'te son bloğa özel kampanya!

Avrupa Konutları Atakent 4'te son bloğa özel ödeme kampanyası başladı. Avrupa Konutları Atakent 4'te fiyatlar 444 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir'de 584 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO ortaklığıyla Artaş İnşaat tarafından inşası devam eden Avrupa Konutları Başakşehir'de yaza özel kampanya devam ediyor.

Avrupa Konutları Başakşehir'de yaz kampanyası!

Avrupa Konutları Başakşehir projesinde yaza özel kampanya bulunuyor. Peşin alımlarda yüzde 8 fiyat avantajı sağlanırken, taksitli alımlarda ise yüzde 35 peşinat, kalanını 1 yıl sonra ödeme imkânı sunuluyor.

Atakent 3 Avrupa Konutları'nda 272 bin 400 TL'den başlıyor!

Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde son dairelere özel cazip bir kampanya başlatıldı. Düzenlenen kampanya kapsamında daire bedelinin %50’si peşin, kalan %50’lik bölüm ise vade farkı uygulanmadan 31 Aralık 2013’e erteleniyor...

Fotoğraflarla Avrupa Konutları Atakent 3! 292 bin TL'ye 3+1!

Atakent’in en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Avrupa Konutları Atakent 3, 13 Ocak Perşembe günü Çırağan Sarayında yapılacak lansman sonrası, 14 Ocak Cuma günü satışa çıkacak

Avrupa Konutları kampanya Haberi

Avrupa Konutları kampanya

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları'nda yeni kampanya başladı. Avrupa Konutları Yamanevler ve Başakşehir projelerinde 180 ay vade ve 0,64 faiz oranı imkanı sağlanıyor.

Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde ilk etabın daire teslimleri başladı. 5 blokta toplam 545 dairenin bulunduğu Avrupa Konutları Yamanevler ilk etapta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

180 ay vade ve 0,64 faiz oranı imkanı sunulan Avrupa Konutları Yamanevler'de konut büyüklükleri 81 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor.

Avrupa Konutları Yamanevler'de  fitness - cardio salonları, sauna, Türk hamamı, kapalı otopark, yüzme havuzu, 7/24 güvenlik ile yanı başında konumlanan alanda oyun parkı ve çok amaçlı spor sahaları bulunuyor.

Yaşamın başladığı Avrupa Konutlar Başakşehir projesinde 941 konut ve 27 ticari ünite bulunuyor.  2+1, 3+1,4+1 ve...