04 / 05 / 2024

avrupa konutları merkezi ısıtma sistemi

avrupa konutları merkezi ısıtma sistemi

Belli bir kapalı alan büyüklüğüne sahip binalarda merkezi ısınma uygulamasına geçildi. Avrupa Konutları Site Yönetimleri Koordinasyon Ofisi'de “Merkezi Isıtma Ve Sıhhi Sıcak Su Sistemleri Dershanesi” oluşturdu...

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofisler!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Proje İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale'de 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde konumlanıyor.

Artaş Halkalı Avrupa Konutları Projesi!

Toplam 600'e yakın dairenin yer alacağı proje yaklaşık 30 bin metrekare arsa alanına sahip. Artaş Halkalı Avrupa Konutları Projesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin karşısında inşa edilecek.

Artaş Avrupa Konutları Halkalı Projesi!

Artaş Avrupa Konutları Halkalı Projesi 'nde 600'e yakın daire bulunacak. Yaklaşık 30 bin metrekare arsa alanına sahip proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin karşısında inşa edilecek.

Avrupa Konutları Kale'de ofis ve dükkan satışları devam ediyor!

İSTANBUL'UN en hızlı değer kazanan ve merkezi bölgelerinden Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin ofis ve dükkanlan satışa sunuldu. 599 konuttan oluşan projede 52 ofis ve 30 mağaza yer alıyor.

Avrupa Konutları Ataköy ulaşım!

E5 karayolunda Londra Asfaltı Kuleli Mevkii'nde, Airport Alışveriş Merkezi'nin yanında bulunan Avrupa Konutları Ataköy projesinin projelendirme aşaması devam ediyor. İşte Avrupa Konutları Ataköy ulaşım krokisi...

Avrupa Konutları Ataköy satış ofisi!

Ön talep süreci başlayan Avrupa Konutları Ataköy satış ofisi ile 444 38 25 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje Airport Alışveriş Merkezi'nin yanında hayata geçiriliyor.

Avrupa Konutları Kale daire fiyatları 593 bin liradan başlıyor!

Toplam 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 adet ticari birimden oluşan Avrupa Konutları Kale'de Türk hamamı, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı 2 tane yüzme havuzu bulunuyor...

Avrupa Konutları Kale Topkapı fiyat listesi!

Avrupa Konutları Kale Topkapı fiyat listesi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projenin içerisinde Türk hamamı, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı 2 tane yüzme havuzu bulunuyor...

Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor!

Türk Hamamı, sauna, 2 adet yüzme havuzu, açık spor alanları, buhar odası, fitness merkezi gibi sosyal donatıları içinde barındıran Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor.

Avrupa Konutları Kale satış fiyatları!

Avrupa Konutları Kale satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Avrupa Konutları Kale projesinde kapalı otopark, sauna, buhar odası, fitness merkezi, açık spor alanları, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuzu bulunuyor...

Avrupa Konutları Tem 2 çok konuşulan projeler arasında yerini aldı!

3 bloktan oluşan Avrupa Konutları TEM 2, toplam 414 daireden oluşuyor. Blokların altında yer alan çarşı, alışveriş keyfini Avrupa Konutları sakinlerinin ayağına kadar getirirken, bölgenin de çekim merkezi olması öngörülüyor.

avrupa konutları merkezi ısıtma sistemi Haberi

avrupa konutları merkezi ısıtma sistemi

5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu” ve buna bağlı olarak çıkartılan  yönetmelikler çerçevesinde, belli bir kapalı alan büyüklüğüne sahip binalarda merkezi ısınma uygulamasına geçildi. Genelde , teorik bilgi üzerinden tasarlanıp imalatı yapılan sistemin , kullanıcı bakımına bağlı bir verimliliği bulunmaktadır. Sistemi oluşturan tüm ekip ve ekipmanın bir bütün olarak algılanabilirliği maksadıyla Avrupa Konutları Site Yönetimleri Koordinasyon Ofisi , Eğitim Masasınca , “Merkezi Isıtma Ve Sıhhi Sıcak Su Sistemleri Dershanesi” oluşturuldu. Dershaneden , markanın her sitesinde  bulunan “Enerji Yönetim Masası” kontrolünde , teknik personele sistem eğitimi verme , sakinlere bilgi  aktarma  ve enerji verimliliğini artırma çabasında...