29 / 04 / 2024

avrupa pasajı tarihi

avrupa pasajı tarihi

Beyoğlu’nda, Meşrutiyet Caddesi ile Sahne sokağı arasında yer alan Aynalı Pasaj olarak da bilinen Avrupa Pasajı, 1936 yılında 172 bin liraya Emlak ve Eytam Bankası tarafından satılacakmış.

Euro'nun sonu mu geliyor? Avrupa Merkez Bankası tarihi dönemeçte!

Son dakika bilgisine göre Avrupa Merkez Bankası'nın ekonomik yavaşlama ve enerji krizinden dolayı zor durumda olduğu belirtildi. Bu durum akıllara Euro'nun sonu mu geliyor sorusunu akıllara getirdi. Avrupa Merkez Bankası tarihi dönemeçte mi?

Türkiye için tarihi doğal gaz fırsatı: Avrupa Azerbaycan ile anlaştı

Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'nın Avrupa'dan doğal gaz parasını rubleyle istemesi krize neden olmuştu. Avrupa kış gelmeden Rusya'nın vanaları kestiği doğal gazı yeniden tedarik etmek için arayışlarını hızlandırdı. Türkiye için tarihi bir fırsat doğdu.

Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde daireler 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye teslim tarihi ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler Projesi teslim tarihi!

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Avrupa Konutları Yamanevler Projesi teslim tarihi ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler teslim tarihi!

Avrupa Konutları Yamanevler teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor. Avrupa Konutları Yamanevler projesinde fiyatlar 484 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları Kale 2 teslim tarihi!

İstanbul Cevizlibağ'da inşa edilen Avrupa Konutları Kale 2 teslim tarihi 2018 yılının sonu olarak belirlendi. Projede ev fiyatları 620 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir 3.İstanbul Evleri teslim tarihi!

116 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Başakşehir 3.İstanbul projesi İstanbul’un Avrupa yakasında Başakşehir’de konumlandırılıyor. İşte Başakşehir 3.İstanbul Evleri teslim tarihi...

Van'daki Tarihi Belediye Pasajı yeniden açıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentte 2011 yılında meydana gelen depremlerde ağır hasarlı olduğu ve ruhsatı yenilenmediği gerekçesiyle kapatılan Tarihi Belediye Pasajı mahkeme tarafından yeniden açıldı.

Adana Seyhan'daki Nuri Has Pasajı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Nuri Has Pasajı’nın tekrar Adana’ya kazandırılması için mülk sahibi Özilhan ve Has aileleri ile İstanbul’da bir araya geldi. Karalar, restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının her iki aile ve belediye işbirliği ile yapılması mutabakatına vardı.

Avrupa Konutları Atakent 4'te daire fiyatları 469 bin TL'den başlıyor!

Artaş, Avrupa Konutları markasıyla 4'üncü kez Atakent'te. 220 milyon TL'lik yatırımla hayata geçen Avrupa Konutları Atakent 4'te fiyatlar 469 bin TL'den başlıyor. Projenin teslim tarihi ise Aralık 2017.

Avrupa Konutları Başakşehir proje teslim tarihi!

Avrupa Konutları Başakşehir projesinde güncel fiyatlar 584 bin 300 TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Başakşehir'de konut ve ticari alanlar yer alıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir güncel ev fiyatları!

Avrupa Konutları Başakşehir güncel ev fiyatları 584 bin 300 TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi Emlak Konut'un tarihi kampanyası kapsamında yer alıyor...

Avrupa Konutları Atakent 4 Halkalı teslim tarihi!

Avrupa Konutları Atakent 4 Halkalı projesinde 2+1 daire fiyatları 718 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor...

avrupa pasajı tarihi Haberi

avrupa pasajı tarihi

Emlak ve Eytam Bankası İlanları


Galatasaray'da Avrupa Pasajı Satılıktır.


Bankamızın malı olan, İstanbul'da Galatasaray'da yirmi iki dükkanı müştemil, Avrupa Pasajı namıyla maruf çarşı, peşin para ile ve kapalı zarf usulü ile satılmak üzere artırmaya konulmuştur. İhalesi 29/1/1936 tarihine tesadüf eden, çarşamba günü saat on dörtte Ankara'da idare meclisimiz huzurunda yapılacaktır.

İsteklilerin şubemize müracaatla tafsilat ve bir lira mukabilinde bir şartname alarak şartnamede yazılı hükümler dairesinde bedelin beşte biri nispetinde 34,400 lira depozito ve teklif mektuplarını nihayet 27/1/1936 pazartesi günü saat on dörde yetişebilmek üzere posta ile iadeli taahhütlü olarak Ankara'da Genel Direktörlüğü'müze göndermeleri.


(1936 yılında Reşat Altın 9.7 liraymış.)


Son Posta 18 İkincikanun (Ocak) 1945



Abdullah Kutalmış...