29 / 04 / 2024

Avrupa stad

Avrupa stad

Avrupa'nın en iyi 10 stadı ünlü bir spor sitesi tarafından belirlendi. Peki bu statlar hangileri? İşte Avrupa'nın en iyi 10 stadı...

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

UEFA Avrupa Final maçı Tekfen'in yaptığı statta oynanacak!

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

İşte Avrupa'nın en büyük 20 stadı!

Avrupa'nın en büyük 20 stadyumunu sizin için sıralandı. Peki bu statlar hangileri? İşte Avrupa'nın en büyük 20 stadı....

İşte Avrupa'nın en iyi 10 stadı!

Avrupa'nın en iyi 10 stadı ünlü bir spor sitesi tarafından belirlendi. Peki bu statlar hangileri? İşte Avrupa'nın en iyi 10 stadı...

Osmanlı Stadı özgün mimari yapısıyla dikkat çekiyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalarak tarihinde bir ilki gerçekleştiren Osmanlıspor'un iç saha maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı, özgün mimari yapısıyla dikkati çekiyor.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini sorun yaratıyor!

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa koşan Manisaspor'un en büyük kabusu Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemini oldu.

İşte Braga'nın ilginç stadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'da Fenerbahçe'nin rakibi Braga oldu. Braga, ismi Estádio Municipal de Braga lakabı ise 'Maden Ocağı' olan bu ilginç stadı ile dikkatleri çekiyor.

Bakü Olimpiyat Stadı'nı Tekfen İnşaat inşa etti!

Azerbaycan'ın başkenti Baku, 12-28 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'na ev sahipliği yapıyor. Dev spor organizasyonunun açılış töreni, tasarım ve inşası Tekfen İnşaat tarafından yapılan Baku Olimpiyat Stadı’nda yapılacak.

Beşiktaş maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabilir!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Avrupa ve derbi maçlarımızı yine Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağız. Onun haricindeki maçları belki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabiliriz. Daha kesinleşmiş bir şey yok" dedi.

Erdal İnönü Stadı modernize ediliyor!

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarının tamamlanmasıyla Avrupa normlarında yeni çim zemine sahip olacak Erdal İnönü Stadı, ilçedeki amatör spor kulüplerinin hizmetine kazandırılacak.

Dikili Erdal İnönü Stadı modernize ediliyor!

Dikili Erdal İnönü Stadı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarının tamamlanmasıyla Avrupa normlarında yeni çim zemine sahip olacak stat, ilçedeki amatör spor kulüplerinin hizmetine kazandırılacak.

İnönü Stadı planına itiraz yolda!

İnönü Stadı planına itiraz yolda. Ankara Şehir Planlamacıları Odası İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş'ta bulunan İnönü Stadyumu arazisinin konut ve ticaret alanına çevrilmesine itiraz edeceklerini söyledi.

Melih Sami Esen: Stadın yıkılması ceza değil tedbir!

UEFA Tahkim Kurulu'nun da Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onaylaması ve kullandığı dil farklı tartışmaları da beraberinde getirdi. Melih Sami Esen stadı değerlendirdi...

Avrupa stad Haberi

Avrupa stad



Ünlü bir İngiliz spor sitesi, Avrupa'nın en iyi 10 stadını belirledi, listede Türkiye'den bir stat da kendisine yer buldu..




1-Camp Nou-Barcelona




2-Signal Iduna Park (Westfalen) - Borussia Dortmund




3-Celtic Park-Celtic



4-Allianz Arena-Bayern Münih



5-Old Trafford-Manchester United




6-Anfield-Liverpool



7-Emirates-Arsenal




8-Juventus Stadı-Juventus



9-Estadio da Luz-Benfica



10-Ibrox-Rangers