28 / 04 / 2024

avrupa yakası ulaşım haritası

avrupa yakası ulaşım haritası

İstanbul Avrupa Yakası metro projelerini mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile İstanbul’un bir ucundan bir ucuna ulaşımı saatlerden dakikalara indiren o Avrupa Yakası metro projeleri…

İlçe ilçe Avrupa Yakası konut fiyatları!

Konut projeleri ve ulaşım yatırımları Avrupa Yakası'ndaki ev fiyatlarını her geçen gün arttırıyor. Bölgedeki konut fiyatlarını sizler için araştırdık...

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

İstanbul Avrupa Yakası'ndaki 6 kentsel dönüşüm projesi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan kentsel dönüşüm projeleri yükselen bölgelerde yer alıyor. Peki Avrupa Yakası'nda hangi projeler kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor?

Anadolu'da ulaşım atağı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle, konut fiyatları Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi...

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Önay Life Residence basın toplantısı 27 Nisan'a ertelendi!

Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba Günü saat 09:30'da Raffles Otel'de gerçekleşecek.

Kağıthane DKY On ulaşım!

Kağıthane DKY On ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Merkez Mahallesi'nde bulunuyor. Projede daire fiyatları 411 bin 500 TL'den başlıyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Vadipark Kağıthane ulaşım!

Vadipark Kağıthane ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane - Seyrantepe bölgesinde bulunuyor. Projede 400 adet daire, ofis ve ticari alanlar yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ulaşım!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de bulunuyor. Otel, konut ve ticari birimlerin yer aldığı proje 150 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

avrupa yakası ulaşım haritası Haberi

avrupa yakası ulaşım haritası




Bir ev almaya karar verirken belki de en önemli kriter lokasyon. Evinizin toplu taşıma araçlarına yakınlığı özellikle İstanbul gibi bir metropolde büyük önem taşıyor. Bu, günlük yaşamda zamandan tasarruf sağlarken bir yandan da yatırımınıza değer katıyor. Bu haberimizde Avrupa Yakası ulaşım yatırımlarını mercek altına aldık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Her yerde metro, her yere metro” sloganı ile başlattığı ulaşım yatırımları sayesinde İstanbul’un bir ucundan bir ucuna ulaşım saatlerden dakikalara iniyor. 


İşte Avrupa Yakası metro projeleri…



Yılın ilk metrosu

Yenikapı-Aksaray metrosu 2014’ün ilk metro proje. Proje ile Yenikapı Aksaray arası 0,7 kilometrelik hat...