15 / 05 / 2024

Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası Global liman satış imzası

Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası Global liman satış imzası

Global Liman'ın yüzde 10.84'ü için satışı için Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile sözleşme imzalandı.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Asya Avrupa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Avrupa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Avrupa Yatırım Holding'ten 3 ile hastane yatırımı!

Avrupa Yatırım Holding (AYH) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, Diyarbakır, Adana ve İstanbul Sultangazi’de üç yeni hastane açacak. Bu hastanelere 17 milyon lira harcayan Telli, “Gözümüz stratejik sektörlerde” dedi.

Vaya Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vaya Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Vedat Aloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy -Büyük Şehir Yolları N Tepe Sitesi, D Office'de kuruldu.

Mad Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mad Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Alp Delimollaoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Kozyatağı, 19 Mayıs Mahallesi, Turaboğlu Sokak'ta kuruldu.

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Avrupa Yatırım Bankası’ndan TANAP’a finansman desteği!

Avrupa Yatırım Bankası (AYB) Başkan Yardımcısı Pim Van Ballekom, TANAP için 1 milyar Euro’luk finansman desteği istendiğini ve bunu aşama aşama sağlayacaklarını söyledi.

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güleç tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi, Şehit Ünal Kalafat Caddesi'nde kuruldu.

Pehlivan Proje Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pehlivan Proje Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Özgür Pehlivan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası Global liman satış imzası Haberi

Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası Global liman satış imzası

Global Liman'ın yüzde 10.84'ü için satışı için Avrupa Yatırım ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile sözleşme imzalandı.


Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın yüzde 10.84'ünün Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'na (EBRD) satışı için sözleşme imzaladı.


EBRD Global Liman'ın sermayesinin 66.25 milyon liradan 74.31 milyon liraya artırılması sonucu ihraç edilecek hisseleri satın alacak.


Şirketin KAP'a yaptığı açıklamada anlaşmanın mali değeri hakkında bilgi yer almadı.


Açıklamada EBRD'nin yaptığı yatırımın Global Liman'ın EBRD'nin faaliyet gösterdiği ülkelerde yapacağı yatırım ve büyüme planlarının hayata geçirilmesi amacıyla kullanılacağı belirtildi. 


Hisse devri gerekli izinlerin alınmasının ardından sonuçlanacak ve anlaşmanın mali değeri bunun ardından...