04 / 05 / 2024

Avrupark Bahçekent satışa çıkıyor

Avrupark Bahçekent satışa çıkıyor

Emlak Konut GYO güvencesinde Cihan İnşaat ve Konut Yapı’nın yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan Cumartesi günü satışa sunuluyor.

Semt Bahçekent satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Semt Bahçekent projesi Hayat Parka komşu konumda inşa ediliyor. Semt Bahçekent satılık daire fiyatları 244 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017!

Cihan İnşaat tarafından 72 bin metrekare alanda inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan projelerden biri oldu. İşte, Avrupark Bahçekent Evleri kampanya fiyatları 2017...

Avrupark Bahçekent 5 ayın satış rekorunu kırdı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mayıs ayına ilişkin bağımsız bölüm satış raporunu açıkladı.Cihan İnşaat tarafından inşa edilen Avrupark Bahçekent projesi yılın ilk 5 ayında 284 adet konut satışıyla 5 ayın birincisi oldu.

Tual Bahçekent satışa çıktı! 1 milyar 90 milyon TL'lik yatırım!

Dağ Mühendislik ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçen Tual Bahçekent projesinin lansman toplantısı gerçekleşti. Teslimlerinin 2.5 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan proje 1 milyar 90 milyon TL'lik yatırımla inşa ediliyor.

Avrupark Bahçekent, İstanbul Cityscape Fuarı’nda tanıtılacak!

Cihan İnşaat, bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenlenecek İstanbul Cityscape Fuarı’na Avrupark Bahçekent projesiyle katılacak. Satışa çıktığı günden buyana yatırımcılardan tam not alan Avrupark Bahçekent, kalite, lokasyon ve fiyat avantajıyla dikkatleri üzerin

Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent projesi 1.394 adet daire ve 84 dükkandan meydana geliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Avrupark Bahçekent projesi 600 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent satılık!

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 485 bin 137 metrekare inşaat alanından meydana gelen proje 23 blok halinde inşa edilecek.

Avrupark Bahçekent'te kampanya!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzalı Avrupark Bahçekent'te kampanya başladı. Satış fıyatının yüzde 25'ini peşinat olarak verenler, borcun kalan kısmını 36 ay boyunca hiç faizsiz ödeyecek.

Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent harita bilgilerine göre proje; Silivri banliyö tren hattına ve Kanal İstanbul projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor. İşte, Avrupark Bahçekent harita!

Avrupark Bahçekent'te 10 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Cihan İnşaat'ın İstanbul Bahçekent bölgesinde Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Avrupark Bahçekent projesinde, 212 bin liradan başlayan fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri mevcut.

Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te dairelerin alanları 68 ile 190 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor. İşte Başakşehir Avrupark Bahçekent fiyatlar...

Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar!

Avrupark Bahçekent'te konutların teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. İşte Avrupark Bahçekent güncel fiyatlar...

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te teslimler 2018'de!

Cihan inşaat tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor. İstanbul Bahçekent'te inşa edilen Avrupark Bahçekent'te 1.394 daire bulunuyor.

Avrupark Bahçekent satışa çıkıyor Haberi

Avrupark Bahçekent satışa çıkıyor

Emlak Konut GYO güvencesinde Cihan İnşaat ve Konut Yapı’nın yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesi 11 Nisan Cumartesi günü satışa sunuluyor. 

İstanbul’un Avrupa yakasına kurulan Yenişehir’in tam kalbinde, Bahçekent’te inşa edilen proje, dev Şehir Parkı’nın hemen yanında yer alıyor. Avrupark Bahçekent, 1394 konut ve 86 ticari birimden oluşuyor.


Avrupark  Bahçekent’in tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Bahçekent’te yatırımcı da, konutu alan da, arsa sahibi de satan da kazansın diye yola çıktık. Özel okullar ve sağlık alanları ile her kitleye hitap edecek bir bölge burası. Bu proje, Emlak Konut’un hasılat paylaşımı ile Cihan İnşaat ve Konut Yapı tarafından inşa ediliyor” dedi.


4 Kat Fazla Talep


Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala...