08 / 05 / 2024

Avrupark Hayat Emlak Konut Projesi

Avrupark Hayat Emlak Konut Projesi

Emlak Konut Avrupark Hayat projesi, 1.095 konut ve 81 ticari birimden meydana geliyor. Avrupark Hayat projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri olacak...

Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak "Avrupark Hayat" projesi için hazırlatılan 2021 Yıl Sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupark Hayat kapsamında, 701/4 Ada/Parsel G Blok ve Bu Parsele Ait Kapalı Otoparklar, Ticari Alanlar, Sosyal Tesis, Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Avrupark Hayat'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avrupark Hayat) kapsamında 701 Ada 4 Parsel (A, B, C, D, E, F, H, L, J, K, L Bloklar) ve 702 Ada 3 Parsel ile bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı

Emlak Konut GYO Avrupark Hayat projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Avrupark Hayat projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Avrupark'ta 655 ada 1 parsel 32 derslikli ortaöğretim tesisinin kısmi kesin kabulü yapıldı. Kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sema Beyaz tarafından kuruldu.

Avrupark Hayat 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşikapsamında (Avrupark Hayat) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Emlak Konut GYO Avrupark değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Avrupark projesi 17 adet bağımsız Bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Nivo Hayat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nivo Hayat Emlak Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dilben tarafından kuruldu.

Emlak Konut Avrupark Hayat 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avrupark Hayat projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Avrupark Hayat Emlak Konut Projesi Haberi

Avrupark Hayat Emlak Konut Projesi


Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Avrupark Hayat projesi, Cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Avrupark Hayat projesi, Emlak Konut Hoşdere 5.etap arsası üzerinde inşa ediliyor.


3 - 33 katlı 13 blok olarak planlanan Avrupark Hayat projesi 1.095 daire ve 81 ticari birimden meydana geliyor.


Avrupark Hayat projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. Avrupark Hayat projesinin arsası 156 milyon 500 bin TL teklifle satın alındı. 


42 bin 19 metrekare alanda yükselen Avrupark Hayat projesinde spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Web: www.cihaninsaat.com  

Gülcihan...