28 / 04 / 2024

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!


Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.



Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
EMLAK Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak - Şirket yukarıda sayılan aracılık ve danışmanlık hizmetleri gereği pazarlama, reklam ve tanıtım işlerini de yapar. Bu konuda açılacak özel ve resmi ihalelere girer, taahhütlerde bulunur. EĞİTİM -Ülkemizin eğitim bakımından daha üst bir düzeye erişmesini temin amacı ile ve yine bu konuda uğraş veren resmi teşekküllere yardımcı olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığından gerekli izin alınmak kayıt ve şartı ile her türlü eğitim kademesine cevap verebilecek özel okullar,özel dershaneler açmak, işletmek ve bu okullarda öğretim görecek öğrencileri bilimsel metotlarla en iyi şekilde eğitmek, -Her hürlü eğitim faaliyetleri ile ilgili kurs, seminer ve diğer eğitim ve öğretim çalışmaları düzenlemek,danışmanlık yapmak -Yurtdışından öğrenci getirme faaliyetlerinde danışmanlık yapmak -Yabancı dil eğitimi ile ilgili olmak üzere ses ve görüntü kasetleri ithal ve ihraç etmek, bunları çoğaltmak ve pazarlamak, buna bağlı olarak kurslar düzenlemek, -Gazete, dergi, broşür, afiş, kitap ve buna benzer her türlü baskılı evrakın yayımı, dağıtımını yapmak ve yaptırmak, TURİZM - Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. -Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. - Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. - Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. - Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.. - Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. Şirket yukarıda sayılan amaç ve konu dahilinde her türlü danışmanlık hizmeti verebilir.


Geri Dön