12 / 05 / 2024

Hayat Villa adres

Hayat Villa adres

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

İstanbul'da villa konseptindeki 8 konut projesi!

İstanbul'da yaşamak için şehir merkezlerini tercih edenlerin yanı sıra villa konseptinde sakin bir hayatı tercih edenler de bulunuyor. Peki İstanbul'da öne çıkan villa projeleri hangileri? İşte cevabı...

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

AcarVadi Evleri’nde villa konforu sizi bekliyor!

İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz, Acarlar Şirketler Topluluğu’nun yeni projesi AcarVadi Evleri’ne ev sahipliği yapıyor. Villa ferahlığında oldukça geniş ve konforlu yaşam alanları sunan sınırlı sayıdaki daireler, şehrin merkezinde ayrıcalıklı hayatın kapılarını açıyor.

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi!

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnistanbul Hayat Davutpaşa projesinde daire fiyatları 376 bin liradan başlayarak değişiyor...

Zekeriyaköy Terrace Hayat teslim tarihi!

Zekeriyaköy Terrace Hayat projesinde villa fiyatları 835 bin liradan başlıyor. İnanlar İnşaat'ın projesi Terrace Hayat Zekeriyaköy'de banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları!

Beylikdüzü Asmalı Hayat villa fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabilen projede 244 adet bahçeli ev bulunuyor.

Dekar Asmalı Hayat villa fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat villa fiyatları konum ve metrekarelerine göre değişiyor. 4 bin 350 metrekare ticaret alanı bulunan projede peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat adres!

Konut alanlarının 149 metrekareden başladığı proje toplam 244 adet bahçeli konuttan oluşuyor. Dekar Asmalı Hayat adres bilgilerine göre İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükseliyor.

Anemon Villaları'nda son 3 villa!

Yisa İnşaat projesi olan Anemon Villaları şehir merkezine sadece 10 dakikalık mesafede ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açıyor. Anemon Villaları'nda son 3 villa alıcısını bekliyor.

Hayat Villa adres Haberi

Hayat Villa adres

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
EMLAK Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her...