18 / 05 / 2024

avsallar

avsallar

Dönem'in Avsallar Belediyesi, yaptığı imar revizyonu ile Avsallar Kalkınma Kooperatifi'ne ait arsayı kamu alanı olarak gösterdi. Komi, Bölge İdare Mahkemesine (BİK) taşındı.

Avsallar Beldesi'nde imar yolu otel tarafından kapatıldı!

Avsallar beldesindeki, Karamustafalar ve Hacılar Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, denize rahatça ulaşacakları 5 metrelik imar yolunun bir otel tarafından kapatıldığını ileri sürüyor. Şikayet üzerine kaymakamlık, yolda incelemelerde bulundu...

Emerald Grand Deluxe'de son fırsat daireleri kaçırmayın!

Toroslar İnşaat'ın Alanya'nın Avsallar bölgesinde inşa edilen Emerald Grand Deluxe'de son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Novis Style Avsallar 16 ay taksit fırsatıyla satışta! 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatları kaçırmayın!

Novis Style Avsallar projesinde 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya'da mimari projeye aykırı inşa edilen yapı yıkıldı!

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmadığı için kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Alara Park Otel 115.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Alanya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Alanya İlçesi, Avsallar Mahallesi, 521 ada, 7 parselde bulunan 5 yıldızlı Alara Park Otel'i 115 milyon 869 bin 632 TL'ye icradan satışa çıkardı. 

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

Alanya Avsallar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak olan rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinin inşaatına sona gelindi.

Alanya Avsallar'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Alanya Avsallar'ın imar planı sorunu çözüldü. Mahallenin imar planı onaylandı.

Alanya Avsallar'a dev rekreasyon alanı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi'nin Avsallar'da hayata geçirdiği dev rekreasyon alanı projesini inceledi.

Avsallar Rekreasyon Alanı projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini hayata geçiriyor.

Alanya Avsallar'ın imar sorunu çözüldü!

Alanya'nın Avsallar Mahallesi’nin imar sorununu çözecek 1/5000’lik Nazım İmar Planı Revizyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin devam meclisinde onaylandı.

Alanya Avsallar'da nazım imar revizyonu onaylandı!

Alanya Avsallar Mahallesi’nde 1/5000'lik nazım imar planı revizyonu mecliste onaylandı. Onaylanan nazım imar planı ile Avsallar’ın imar sorunu çözüldü.

avsallar Haberi

avsallar

Dönem'in Avsallar Belediyesi, yaptığı imar revizyonu ile Avsallar Kalkınma Kooperatifi'ne ait arsayı kamu alanı olarak gösterdi. Komi, Bölge İdare Mahkemesine (BİK) taşındı. Mahkeme, kooperatifin hakkını korumak adına imar planını iptal etti ve planın yeniden yapılmasına hükmetti. Yeni Alanya Belediyesi yönetimi, görevi devralmasının ardından BİK kararını temyize taşıdı. 


YATIRIMCILAR KAÇIYORDU 

Davanın temyizde olması nedeniyle Alanya Belediyesi aylardır Avsallarda imar veremiyordu çünkü davanın kooperatif lehine sonuçlanması durumunda Avsallarda imar revizyonu yapılması gerekecekti. Böylece dava konusu olan 1733 metrekarelik alan, Avsallar bölgesindeki tüm yatırımların önünü kesmişti. Avsallarda inşaat sektörü durmuş, yatırımcı Avsallar'dan kaçmaya başlamıştı." 


'20 BİN KİŞİ MAĞDUR' 

Alanya Belediyesi imar Müdürü Murat Satı, davanın ehemmiyetini Danıştay yetkililerine anlattıklarım belirterek "Dosyanın acil ele alınması gerektiğini, davanın 20 bin kişiyi etkileyen bir sorun olduğunu ilettik. Danıştay, davayı...