15 / 05 / 2024

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat adresi

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat adresi

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Avşar tarafından 60 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Accord Bridge Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Accord Bridge Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Durukan tarafından kuruldu.

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

Tnr Grup Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnr Grup Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Vural tarafından kuruldu.

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Kartima İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sırma tarafından kuruldu.

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Metzer Yapı Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Metzer Yapı Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Enes Temizer ve Talip Temizer tarafından kuruldu.

Trigo Elektrik Proje Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trigo Elektrik Proje Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Selin Kocalar tarafından kuruldu.

Ls Proje Mühendislik Müşavirlik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Proje Mühendislik Müşavirlik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli  Lokman Susam tarafından kuruldu.

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Müşavirlik Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün maltepe'de 1 milyon 585 bin 500 TL sermaye bedeli ile Akif Baştekin tarafından kuruldu.

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah alhamad, Abdulrahman Alhamad, Bara Badenjki ve Najeeb Badenjki ortaklığında kuruldu.

Hermes Meyer Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Meyer Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bengü Talay Örkmez tarafından kuruldu.

Teperay Mühendislik Müşavirlik Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teperay Mühendislik Müşavirlik Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Fatih Tepehan tarafından kuruldu.

Aşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Aşar tarafından kuruldu.

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat adresi Haberi

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat adresi

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Avşar tarafından 60 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.


Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...