19 / 05 / 2024

avukat ali yüksel

avukat ali yüksel

Dün İstanbul Dedeman Otel'de gerçekleşen 2. Gayrimenkul Liderler Zirvesi'nde Avukat Ali Yüksel kentsel dönüşümün yasal işleyişindeki aksaklıklar ve yapılması gerekenlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Konut sitelerinde fahiş aidat krizi!

Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Ali Yüksel, fahiş aidatlara dava açılabileceğine dikkat çekerek, "İlgili kararın iptali için, kararı öğrendikten sonraki 1 ay içerisinde veya her halükarda 6 ayda ana gayrimenkulün bulunduğu yerdeki sulh hukuk mahkemesinde dava açmak gerekir" dedi.

İmar barışında yanlış metrekare hesabına dikkat!

Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Ali Yüksel, İmar Barışı başvurularında binanın kat sayısı ve metrekaresinin hatalı ölçüldüğünü söyleyerek, başvuruların iptal olmaması için dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyardı.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

Ali Yücelen'den Kerkük'teki bayrak krizine tepki!

Türkiye Genç İşadamları Derneği başkanı Ali Yücelen, Irak’ın Kerkük kentinde yaşanan bayrak krizine tepki gösterdi. Yücelen, Irak’taki iç çekişmelerin merkezi hükümeti zayıflattığını ve bunun da bazılarına fiili durum yaratmak için fırsat olduğunu dile getirdi.

İnşaat Mühendisi Yüksel Ünsal vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksel Ünsal vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat 1951 Mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yüksel imzasıyla kuruldu.

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu.

avukat ali yüksel Haberi

avukat ali yüksel

2. Gayrimenkul Liderler Zirvesi dün İstanbul Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Gayrimenkul sektörüne ilişkin tüm gelişmeler, yaşanan sorunlar, yönetsel, teknik ve hukuksal olarak yapılması gerekenler tüm yönleriyle sektörün önde gelen liderleri tarafından masaya yatırıldı. İnşaat sektörünün hukuki boyutunu değerlendiren Avukat Ali Yüksel kentsel dönüşümün yasal işleyişindeki aksaklıklar ve yapılması gerekenlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Türkiye’de ve dünyada gayrimenkul sektörü değişen ekonomik durumlara rağmen her zaman birinci sırada yer almıştır. Bu kapsamda sektörün önde gelen firmaları daha da büyümeyi amaç edinerek birleşti ve geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Gayrimenkul Liderler Zirvesi’nin 2.side dün yapıldı. Büyük ilgi gösterilen zirvede Türkiye’de gayrimenkul sektörünün dünü, bugünü ve geleceği masaya yatırıldı ve yaşanan sorunlara da çözümler arandı.


MÜTEAHİTLER TACİR DEĞİL, SANAYİCİDİR.


Gayrimenkul hukukunda ki son gelişmelere ışık tutan Gayrimenkul Hukuk...