04 / 05 / 2024

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Heba Mohabbek tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Doların 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı!

Dolar kurunun 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bu rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı...

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

1 doların 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin ağzı resmen bir karış açık kaldı!

1 doların 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı... Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin ağzı resmen bir karış açık kaldı... Hemen bakın...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel kampanya! Çay Makinesi ürünlerine büyük indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten Dünya Çay Gününe Özel indirim başladı. Peki Arçelik Dünya Çay Günü için hangi ürünlerde indirime gitti? Çay makinelerinin özellikleri Neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Son dakika gümüş fiyatlarını yakından talip eden yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı.

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen bakın!

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için açıklama geldi. Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu. Elinde gümüş olanlar hemen bakın!

Promosyonlara Kasım rüzgarı! Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Ziraat Bankası Kasım ayı güncellemesi!

Emekli promosyonlarında Kasım ayı güncellemesi yaşanıyor. Bu haber üzerine vatandaşlar, Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu? bu benzeri soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

ÇAYKUR 50 bin ton yaş çay aldı! ÇAYKUR'da güncel çay fiyatları ne kadar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaş Çaya yapılan zamdan sonra çay fiyatlarını arttıran ÇAYKUR üreticilerden 10 günde toplam 50 bin ton yaş çay aldı. Peki ÇAYKUR'da güncel çay fiyatları ne kadar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi

Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Heba Mohabbek tarafından 100  bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu. 


Ay Güneş Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...