01 / 05 / 2024

Ay Yıl İnşaat adres

Ay Yıl İnşaat adres

Ay Yıl İnşaat Gıda Temizlik Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Luxera Bahçe Port'ta yılın ilk kampanyası! 48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Bahçe Port projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla yılın ilk kampanyası başladı.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Pasifik GYO'dan yılın ilk yarısında 3 projede 2 milyar TL'lik satış! 

Pasifik GYO, 5 projenin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 3 projede 2 milyar 3 milyon 224 bin 515,03 TL'lik satış gerçekleştirdi. 

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Ay Yıl İnşaat adres Haberi

Ay Yıl İnşaat adres

Ay Yıl İnşaat Gıda Temizlik Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


Ay Yıl İnşaat Gıda Temizlik Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Peyzaj ve çevre düzenleme işleri, süs bitkileri temini, dikimi ve tüm...