06 / 05 / 2024

ayasandra b life çeşme projesi

ayasandra b life çeşme projesi

B Life Çeşme projesinde 42 adet bağımsız birim bulunuyor. Ön satışta olan proje otel konseptli residence projesi olarak yükseliyor.

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu! 

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Nurol Life projesindeki 37 adet bağımsız bölümün değerleme raporu...

B Life Çeşme ön satışta!

B Life Çeşme projesinde 42 adet bağımsız birim bulunuyor. Ön satışta olan proje otel konseptli residence projesi olarak yükseliyor.

Atlantik Life Pendik'te 1+1'ler 226 bin 500 TL'den başlıyor!

Daire büyüklüklerinin 67 metrekareden başladığı proje 150 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Atlantik Life'ta teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Pendik Atlantik Life Evleri'nde 226 bin 500 liraya!

Daire fiyatlarının 226 bin 500 liradan başladığı Atlantik Life Evleri, 150 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri minimum 67 metrekare, maksimum 223 metrekare olarak tasarlandı.

Bornova Folkart Life Residence fiyat!

Bornova Folkart Life Residence fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede fiyatlar 192 bin TL'den başlıyor.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i 2 haftada satıldı!

FOLKART’ın yeni projesi “Folkart Life Bornova”nın yüzde 65’lik bölümü 2 haftada satıldı. “Ulaşılabilir lüks” sloganı ile tanıtımı yapılan Folkart Life Bornova hem oturum hem de yatırım amaçlı kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

Folkart Life Bornova'da 3+1'ler 689 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Life Bornova projesi İzmir'in Bornova İlçesi'nde hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde alışveriş alanları, spor merkezi , açık-kapalı yüzme havuzunun bulunduruyor.

Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile yapılabiliyor. İzmir Bornova'da inşa edilen projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

FOLKART'ın yeni projesi Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'lik bölümü 2 haftada satıldı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak açıkladı.

Folkart Life Bornova'da 2 haftada satışlar yüzde 65'e ulaştı!

'Ulaşılabilir lüks' sloganıyla tanıtımı yapılan projede satışlar kısa sürede yüzde 65'e ulaştı. Projeye, ABD olmak üzere yurtdışından da büyük talep var Folkart Life Bornova Projesi, yeni sakinlerini bekliyor.

Bornova Folkart Life konut fiyatları!

Bornova Folkart Life konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İzmir-Çeşme Otoyolu'na bağlantısı olan projede banka kredili 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Folkart Life Bornova'nın yüzde 65'i satıldı!

Folkart Life Bornova’nın kısa sürede rekor satışla yaklaşık yüzde 65’i satıldı. Satış öncesi ön taleplerin hızla satışa yöneldiği proje büyük ilgi gördü.

ayasandra b life çeşme projesi Haberi

ayasandra b life çeşme projesi


Berberoğlu İnşaat'ın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği B Life Çeşme projesinde 42 adet bağımsız birim bulunuyor. Ön satışta olan proje otel konseptli residence projesi olarak yükseliyor.


14 villa ve 28 dairenin bulunduğu B Life Çeşme'de yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, villalar ise 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Berberoğlu İnşaat B Life Çeşme'nin arsa alanı 8 bin metrekare, inşaat alanı ise 12 bin metrekare olarak belirlendi. Yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabilen B Life Çeşme'nin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Deniz manzarasıyla dikkat çeken projede; kapalı otopark, spa, restoran, spor salonu, masaj odaları ve açık yüzme havuzu bulunuyor.



Web adresi: http://www.blife.com.tr

Telefon: 0 (232) 489...