13 / 05 / 2024

Ayaşta Arıtma tesisi projesi

Ayaşta Arıtma tesisi projesi

ITC Invest Tradıng ve Consultıng AG Türkiye Ankara Şubesi tarafından; Atık Ayrıştırma Tesisi projesi için 13 Şubat 2015 günü saat 10:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Denizli Tavas'a atıksu arıtma tesisi yapılacak mı?

Denizli'nin Tavas ilçesinin atıksu arıtma tesisi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 30 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Kastamonu Atıksu Arıtma Tesisi projesinin toplantısı 19 Aralık'ta!

Katamonu Merkez'de bulunan Kastamonu Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 19 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta yaşanan gevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Manavgat’ta yaşanan çevre kirliliği ve koku sorununu bitirmek için inşaatına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona yaklaşıldı.

Yunak'ta atık su arıtma tesisi faaliyete geçti!

Yunak'ta atık su arıtma tesisi tamamen faliyete geçti. Arıtma tesisiyle ilgili bilgi veren Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, "Allah devlete zeval vermesin. Tamamen temiz ve tarımsal sulamaya uygun su var" dedi.

Bursa'ya 32 milyon liralık arıtma tesisi inşa edildi!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu.

Bursa'da kanalizasyon atıkları için dev arıtma tesisi kuruldu!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu

Gaziantep Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 25 Ağustos'ta!

Gaziantep Şehitkamil İlçesi'de yer alan Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 25 Ağustos 2015 günü saat 11:00'da yapılacak.

Ayaşta Arıtma tesisi projesi Haberi

Ayaşta Arıtma tesisi projesi

ITC Invest Tradıng ve Consultıng AG Türkiye Ankara Şubesi tarafından; Ankara İli, Ayaş İlçesi, Çadırtepe Mevkii'nde Atık Ayrıştırma Tesisi, Anaerobik Fermantasyon ve Kompostlaştırma Tesisi, Gazlaştırma/Yakma Tesisi, Metan gazından, Sentez gazından ve Biyogazdan Enerji Üretim Tesisi (145 MW) projesinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Tatlar Mahallesi Köy Odası

Toplantı Tarihi: 13.02.2015

Toplantı Saati:...