01 / 05 / 2024

ayazağa kapalı teklif

ayazağa kapalı teklif

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ayazağa'da bin 102 metrekare alanlı arsayı satışa çıkardı. Ne zaman satılacak? Fiyatı ne kadar?

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

Emlak Konut GYO'nun Ayazağa arsasına 3.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. Eltes İnşaat ihaleye en yüksek teklifi veren şirket oldu...

Emlak Konut GYO Ayazağa arsasına 4 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 4 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO'nun Ayazağa arsasına 11 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 11 firmadan teklif geldi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin planı değişti!

Maçka Parkı’ndan geçeceği söylenen Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin girişi değişti. İmar planı değişen tünel projesi için teklif, Ulaşım Komisyonu’na devredildi.

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi!

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 748 bin TL'den başladığı projede teslimlerin Kasım 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi!

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi 2018 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Ofis alanı 120 bin metrekareden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi!

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi iletişim numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 730 bin TL'den başladığı projede anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte satışların başladığı 14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi...

Ayazağa Vadistanbul Park Konutları fiyat!

Ayazağa Vadistanbul Park Konutları'nda metrekare birim fiyatı ortalama 3 bin dolar olacak. Yakında satışların başlayacağı Vadistanbul Park projesinde 1.400 konut yer alıyor...

Ayazağa Vadipark Seyrantepe Projesi!

Ayazağa Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa sunulacak. 400 konutun yer alacağı Vadipark Seyrantepe projesinde ticaret alanları ve ofis alanları da olacak...

ayazağa kapalı teklif Haberi

ayazağa kapalı teklif

Tahmini bedeli KDV hariç 5 milyon 512 bin YTL, geçici teminatı 165 bin 375 YTL olan ihale 4 Eylül'de kapalı teklif usulüyle gerçekleştiricek.

Tel: 0 212 514 16...