06 / 05 / 2024

Ayazağa Ticaret Merkezinde satılık ofis

Ayazağa Ticaret Merkezinde satılık ofis

İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yer alan Ayazağa Ticaret Merkezi 1. ve 9. katları satışta. Katlar kiracılı, kira getirisi sağlıyor. Her Kat 805 metrekare kiralanabilir alana sahip...

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Oktay İnalöz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi!

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 748 bin TL'den başladığı projede teslimlerin Kasım 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi!

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi 2018 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Ofis alanı 120 bin metrekareden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi!

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi iletişim numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 730 bin TL'den başladığı projede anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte satışların başladığı 14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi...

Ayazağa Vadistanbul Park Konutları fiyat!

Ayazağa Vadistanbul Park Konutları'nda metrekare birim fiyatı ortalama 3 bin dolar olacak. Yakında satışların başlayacağı Vadistanbul Park projesinde 1.400 konut yer alıyor...

Ayazağa Vadipark Seyrantepe Projesi!

Ayazağa Vadipark Seyrantepe projesi Mart - Nisan aylarında satışa sunulacak. 400 konutun yer alacağı Vadipark Seyrantepe projesinde ticaret alanları ve ofis alanları da olacak...

Vadistanbul Park Ayazağa fiyatlar!

Vadistanbul Park Ayazağa'da metrekare birim fiyatı ortalama 3 bin dolar olarak belirlendi. Vadistanbul Park projesinde 1.400 adet konut, ofis ve mağaza alanları olacak...

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Seba Ayazağa ofis fiyatları!

Seba Ayazağa ofis fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard projesinde 204 bağımsız ünite yer alıyor...

Ayazağa Ticaret Merkezinde satılık ofis Haberi

Ayazağa Ticaret Merkezinde satılık ofis


İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde konumlanan Ayazağa Ticret Merkezi 1. ve 9. katları satışta. Katlar kiracılı, kira getirisi sağlıyor. Her Kat 805 metrekare kiralanabilir alana sahip.


Ayazağa Ticret Merkezi teknik özellikleri arasında merkezi sistem, 4 adet 1000 kilogram kapasiteli Mitsubishi marka asansör, resepsiyon ve kartlı geçiş sistemi, kullanıma hazır dekorasyonlu ofis katları ve kat başına 6 otopark mevcut. 


Telefon: 0212 231 55 30

Web Adresi: