10 / 05 / 2024

ayazağa yol genişletme çalışmaları

ayazağa yol genişletme çalışmaları

Sarıyer Belediyesi, yerel seçimler sonrasında sınırlarına dâhil edilen Ayazağa, Huzur ve Maslak Mahalleleri’nde altyapı çalışmaları, parkların bakımı, temizlik hizmetleri ve geri dönüşüme kadar birçok alanda faaliyetlerine başladı...

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

Anfield Stadı'nın genişletme projesi ertelendi! 

İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool, Anfield Stadı'nı genişletme projesinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ertelendiğini açıkladı.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda hummalı çalışma!

Yol yatırımlarına devam edenKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvar açma, yol genişletme ve akıllı kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

İskenderun'un yolları genişletiliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada kent genelinde yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Şahinbey'in yolları genişliyor!

Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkararak, trafiği rahatlatan Şahinbey Belediyesi, yolun devamı olan Düztepe’den Dutluğa kadar olan kısımda yol genişletme çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmalarına devam ediyor.

ayazağa yol genişletme çalışmaları Haberi

ayazağa yol genişletme çalışmaları


Sarıyer Belediyesi, yerel seçimler sonrasında sınırlarına dâhil edilen Ayazağa, Huzur ve Maslak Mahalleleri’nde altyapı çalışmaları, parkların bakımı, temizlik hizmetleri ve geri dönüşüme kadar birçok alanda faaliyetlerine başladı. 


Sarıyer’de olduğu gibi Ayazağalı vatandaşların da huzur içinde yaşamaları için seçim sonrasında ki ilk mesai gününde Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ayazağa’da görevlendirildi. 

Yol Genişletme Çalışmaları Başladı

Geride kalan 5 yılda, Sarıyer tarihinde rekor rakamlara ulaşan altyapı hizmetleri sunan Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ayazağa’da yaşayan vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön veriyor.

Ayazağa’nın en önemli sorunu olan yolların dar olması, trafik ve park konusunda çözüme ulaşmak amacıyla Ulaşım Trafik Koordinasyon Merkezi ve İETT Bölge Müdürlüğü ile birlikte ortak bir çalışma yapan...