28 / 04 / 2024

ayazma konutları kurası

ayazma konutları kurası

Dairelerin büyüklükleri minimum 117 metrekare, maksimum ise 251 metrekare olarak dizayn edilen Emlak Konut Ayazma Konutları kura tarihi belli oldu. Projede daire fiyatları 396 bin TL'den başlıyor.

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin lira peşinat ve 303 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projelerde yer alan konutlar kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Nusaybin'de ilk TOKİ Konutları kurası çekildi!

Nusaybin'de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kurası çekildi. Kura çekilişi  Mitanni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

TOKİ İncesu 4. Etap başvuruları 27 Kasım'da başlıyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar hakkında bilgi verdi. Konutlar kurasız şekilde hak sahiplerini bulacak. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları kurası 26 Nisan'da!

Afyonkarahisar'da TOKİ aracılığı emeklilere yapılacak konutlarla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TUED), peşinatlarının 29 Mart-18 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını kura çekiminin ise 26 Nisan'da yapılacağını bildirdi.

Emlak Konut Başkent Emlak Konutları kura çekilişi!

Toplam 1.901 daire ve 30 ticari birimden meydana gelen Başkent Emlak Konutları'nda satışlar kura yöntemiyle yapılacak. İşte Emlak Konut Başkent Emlak Konutları kurası çekilişi...

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri için kura çekiliş heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Hadim TOKİ Konutları kurası bugün!

Hadim Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilen projede kura heyecanı başladı. Konya Hadim TOKİ Konutları kurası bugün...

Konya Hadim TOKİ Konutları kurası nerede?

TOKİ Konya Hadim prpjesinde 171 adet daire yer alıyor. Peki Konya Hadim TOKİ Konutları kurası nerede?

ayazma konutları kurası Haberi

ayazma konutları kurası

Emlak Konut Ayazma Konutları kura tarihi haberimizin devamında yer alıyor. Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen projede konut teslimlerinin 36 ay sonra yapılması öngörülüyor.


İstanbul Başakşehir - İkitelli bölgesinde yükselen Ayazma Emlak Konutları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 1.239 adet daireden oluşuyor. 


Yaklaşık 300-350 adet konutun satışının kura ile yapılacağı Emlak Konut Ayazma Konutları'nda dairelerin alanları 117 metrekare ile 251 metrekare arasında değişiyor. 


İkitelli Ayazma Emlak Konutları'nın ödemeleri; minimum 50 bin TL peşinatta, kalan bedel için 0,50 faiz oranıyla 120 ay vade şeklinde yapılıyor. Projede konut fiyatları 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Emlak Konut Ayazma Konutları kura tarihi 7 Şubat 2015 olarak belirlendi....