02 / 05 / 2024

ayazma koyu

ayazma koyu

Eylül ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1/100 bin ölçekli imar planı ile gündeme gelen Bozcaada'da 2 Mayıs 2013 tarihinde yeni yönetmelik sonrası Bozcaada'nın bakir kalmış koylarını devletten kiralayarak işletmek için 17 başvuru yapıldı.

Emlak Konut GYO Ayazma iletişim!

Ayazma Konutları Emlak Konut GYO tarafından İkitelli'de hayata geçiriliyor. Kura sistemiyle satılacak olan Ayazma Konutları'ndaki 300-350 civarı dairenin kurada satılması planlanıyor.

Ayazma Emlak Konutları İkitelli başvuruları!

Ayazma Emlak Konutları İkitelli başvuruları devam ediyor. Toplam 1239 tane daireden meydana gelen projede yaklaşık 300 - 350 tane daire kura yöntemiyle satılacak.

Ayazma Emlak Konutları fiyat!

Ayazma Emlak Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 0,50 faiz oranıyla 120 aya kadar vade yapılan projede başvurular 30 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut Ayazma Konutları satış fiyatları!

Emlak Konut Ayazma Konutları'nda 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede toplam 1.239 tane daire bulunuyor. İşte Emlak Konut Ayazma Konutları satış fiyatları...

Ayazma Emlak Konutları ev fiyatları!

Emlak Konut Ayazma projesinde daireler 2+1'den 4+1 dublekse kadar daire seçenekleri mevcut. Proj Emlak Konut GYO tarafıdnan hayata geçiriliyor. Ayazma projesinde ev fiyatları şöyle:

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları fiyat listesi!

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 334 bin 176 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. İşte Başakşehir Ayazma Emlak Konutları fiyat listesi...

Ayazma Emlak Konutları satılık!

Toplam 1.239 tane konuttan meydana gelen Ayazma Emlak Konutları satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

İkitelli Ayazma Emlak Konutları telefon!

İkitelli Ayazma Emlak Konutları telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi. Kura satışları için başvuru süreci devam eden projede stüdyodan 4 oda 1 salon dublekse kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları Başakşehir ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO imzası ile yükselen projede yüzde 50 peşinatta 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Ayazma Emlak Konutları Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

İkitelli Emlak Konut Ayazma satış listesi!

Emlak Konut Ayazma projesinde daire satışları kura yöntemiyle satılacak. Toplam 1.239 adet daire bulunan alan proje için başvurular başladı. Projenin satış listesi şöyle:

Ayazma Emlak Konut Evleri ödeme planı!

Emlak Konut GYO tarafından İkitelli'de hayata geçirilecek Ayazma Konutları'nda 2 oda 1 salon daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin ödeme planı şöyle:

Emlak Konut Ayazma ne zaman teslim?

İstanbul'un Başakşehir'in İkitelli mevkiinde yer alan Ayazma Konutları'nda 2 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar geniş daire seçenekleri bulunuyor. Peki proje ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları iletişim!

Teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanan Ayazma Emlak Konutları kura satışları için son başvuru tarihi 30 Ocak 2015 olarak belirlendi. İşte Başakşehir Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri...

ayazma koyu Haberi

ayazma koyu

Eylül ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1/100 bin ölçekli imar planı ile gündeme gelen Bozcaada'da, bu kez de bakir koyların işletilmesinin özel şahıslara devredilmesi gündeme geldi. 2 Mayıs 2013 tarihinde yeni yönetmelik sonrası Bozcaada'nın bakir kalmış koylarını devletten kiralayarak işletmek için 17 başvuru yapıldı.


Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi’nde bugüne kadar bakir kalan, doğal güzellikleri ve eşsiz denizi ile dünyaca ünlü koylar, ’Tabiat Varlıkları ve Doğal SİT Alanları ile Özel Çevre Koruma Bölgelerinde Bulunan Devletin Hüküm ve Tasarrufu Altındaki Yerlerin İdaresi Hakkındaki Yönetmelik’ kapsamında özel sektöre açıldı. Adanın bakir koylarına şu ana kadar 17 başvuru yapıldı. İşletmeye açılan ilk yer olan Beylik Koyu’nun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün bir çalışanı tarafından kiralanması şaşkınlığa neden oldu.


Yönetmelik, 2 Mayıs 2013 tarih ve 28 bin...