29 / 04 / 2024

Aybars Görpe 3d konut

Aybars Görpe 3d konut

Özel bir yazılım sayesinde, inşaat projelerinin tüm detaylarıyla modellenip, harita üzerindeki gerçek yerinde sunulduğu uygulamayı özellikle de, markalı konut projeleri üreten firmalar sıklık ile kullanıyor.

3D yazıcıyla 10 bin dolar maliyetli ev üretildi!

ICON isimli firma 1 milyarı aşkın insanın ev ihtiyacına çözüm geliştirmek adına çalışmalarını sürdürüyordu. Firma, 3D printer teknolojisini kullandı ve 10 bin dolar maliyetle 1 gün içerisinde 55 metrekare ev yapmayı başardı.

3D yazıcıyla 24 saatte ev inşa edildi!

3D yazıcıların kullanım alanları gün geçtikçe artıyor. Üç boyutlu yazıcılar inşaat sektörüne de el attı. 24 saatlik bir sürede ufak bir ev inşa etmeyi başardı.

TRI Metalurji Anonim Şirketi kuruldu!

TRI Metalurji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tansu Aybars Güven ve Emrah Fahri Özdoğru imzasıyla kuruldu.

Eprog Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eprog Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Umur Görpe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Yenibosna'da kuruldu.

3D Matbaa ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3D Matbaa ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gürcan Teker ve Çınar Akçakan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Kocaeli'de konut satışı azaldı!

3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2016 ilk yarı rakamları, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'ndeki yeni konut satışı toplamının, geçen yılın gerisinde kaldığını gösteriyor" dedi.

DKY İnşaat 3 boyutlu gözlükle ev gezdirecek!

Sektördeki köklü altyapısını teknolojiyle bütünleştirerek adından söz ettiren projelere imza atan DKY İnşaat, satışa sundukları daireleri 3D VR gözlükle gezdirmeye hazırlanıyor. İşte Ali Dumankaya'nın açıklamaları...

İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi yarın açılıyor!

İzmit Belediye tarafından yaptırılan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, 13 Ekim Salı günü açılacak. Körfez mahallesi Seyhan sokakta bulunan merkezin açılışı saat 14.00’de yapılacak.

Mar Yapı G YOO inspired by Starck'ta yeni 3D uygulaması!

Mar Yapı son projesi G YOO inspired by Starck'ta sosyal medyada adından söz ettirecek bir uygulamaya başladı. "G YOO'da Yaşam Şimdiden Başladı" ile yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubunu projenin 3D dünyasında yaşatmaya başladı.

Mar Yapı G YOO projesi 3D ile tanıtılmaya başlandı!

İmzasını attığı her projede yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken Mar Yapı, bu kez sosyal medya uygulamalarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Mar Yapı, son projesi G YOO inspired by Starck’ta herkesten önce yedi arkadaşı yaşatıyor.

Bağcılar’da 8D sinema ve Planetaryum büyük ilgi görüyor!

Bağcılar’da hizmete giren sanal gerçeklik modülü olan Türkiye’nin en büyük 8D sinema salonunu her gün 300’e yakın kişi ziyaret ediyor. 3D stereo gözlüklerle film izleyenler, 5 duyuya hitap eden hareketli simülasyonla büyük bir heyecan yaşıyor...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Roma hamamları 3D ile ayağa kaldırıldı!

Yatağan 'daki Stratonikeia Antik Kenti'nde bulunan tarihi Roma hamamlarının 3D yöntemiyle gün yüzüne çıkarıldığını belirten Kazı Heyeti Başkanı Söğüt, kazılara en kısa sürede başlayacaklarını söyledi

Aybars Görpe 3d konut Haberi

Aybars Görpe 3d konut


İnşaat firmalarının, 3 boyutlu uygulamalara olan ilgisi bu yıl ciddi oranda arttı. www.3DKonut.com isimli portalın, açık kaynaklardan derlediği rakamlara göre, sitenin kendi Google Earth tabanlı sistemi üzerinde 3 boyutlu sergilediği 100'e yakın projenin toplam yatırım değeri 16 milyar TL'yi buldu. 

Özel bir yazılım sayesinde, inşaat projelerinin tüm detaylarıyla modellenip, harita üzerindeki gerçek yerinde sunulduğu uygulamayı özellikle, markalı konut projeleri üreten firmalar sıklıkla kullanıyor. 

3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe'nin yaptığı açıklamaya göre, yeni proje lansmanIarıyla birlikte, inşaat firmalarının 3 boyutlu uygulamaya olan ilgisi de arttı. "Proje maketini müşterinin ayağına götüren bu yeni sistemin avantajlarını birebir yaşayarak gören firmalar, artık her yeni projede, 3DKonut.com'a geliyor." diyen Görpe, açık kaynaklardan derledikleri rakamlara göre, sistemlerine kayıtlı 3 boyutlu konut projelerinin toplam yatırım değerinin...