08 / 05 / 2024

aybastı heyelan kriz masası

aybastı heyelan kriz masası

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan için kriz masası kurdu.

Ordu’nun Aybastı sakinleri yeni konutlarını bekliyor!

Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde 1.5 sene önce yaşanan heyelan nedeniyle birçok vatandaş evsiz kalmıştı. Evsiz kalan mahalle sakinleri TOKİ’nin gelecek yıl teslim edeceği evleri bekliyor.

Ordu'da 12 binanın tahliye edildiği heyelan bölgesinde inceleme başlatıldı!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 12 bina tahliye edildi.İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü teknik ekipleri olay yerinde inceleme başlattı...

Ordu'da heyelan nedeniyle 12 bina boşaltıldı!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 12 bina tahliye edildi. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, son haftalarda ciddi yağış aldığını ve kar sularının erimeye başlamasıyla bazı mahallelerde heyelan ile göçüklerin olduğunu belirtti...

Ordu Aybastı'daki heyelanda 22 bina ve 31 konut yıkıldı!

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Aybastı ilçesinde yaşanan heyelan sonrası birçok binanın yıkıldığı bölgede incelemeler yaptı.

Ordu Aybastı'da heyelan sonrası verilecek konut desteği mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesinin Sağlık Mahallesinde gerçekleşen heyelan sonrası vatandaşlara verilecek destekler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu'daki heyelan için kriz masası kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan için kriz masası kurdu.

Mehmet Hilmi Güler'den heyelan açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan ile ilgili açıklama yaptı.

Ordu'da heyelan nedeniyle bazı evler boşaltıldı!

Ordu Aybastı'daki bir mahalledeki heyelan sebebiyle 17 bina için nakil kararı verildi.

İzmir Konak'taki kentsel dönüşümde heyelan riski!

İzmir’in Konak İlçesi Zafertepe mahallesinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında uygulanan sıvalar çatlaklar ve oyuklar oluşturuyor. Mahalleli heyelan riskiyle karşı karşıya.

Ordu Aybastı'ya 50 yataklı modern hastane geliyor!

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Ordu'da daha modern ve teknolojik binalarda sağlık hizmeti verilmesi hususunda yatırımlarımız hızla devam ediyor. Aybastı halkı için önemli bir hizmeti daha kısa zamanda tamamlayacağız" dedi.

TOKİ İzmir Çiğli 2. Etap heyelan önlenmesi ihalesi bugün!

İzmir Çiğli Toplu Konut Alanında 2 Etap Heyelan Önlenmesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Osman Akyüz: Faizsiz finans sistemi kriz üretmiyor!

Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Akyüz, faizsiz finans sisteminin kriz üretmediğini ve krize daha dayanıklı olduğunu söyledi. Akyüz, belirledikleri strateji doğrultusunda 2025’te katılım bankalarının payını yüzde 15’e çıkaracaklarını belirtti.

Bilinçsiz yapılaşma heyelan riskini artırır!

Zonguldak yaşanan heyelan ve sel felaketlerini tetikleyen risk faktörlerini açıklayan BEÜ Afet Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Kurtuluş Sedar Görmüş, doğal su toplama çizgilerinin korunması gerektiğini vurguladı.

aybastı heyelan kriz masası Haberi

aybastı heyelan kriz masası

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelanın hemen sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi kriz masası kurulduğunu açıkladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Güler, Aybastı ilçesinin Sağlık Mahallesi’nde 15 Mayıs 2019 günü meydana gelen heyelan sonucu daha önceden tahliyesine karar verilen ve içinde 31 konutun bulunduğu 22 bina ile 1 camiinin tamamen yıkıldığını söyledi. Olayın meydana gelmesinden hemen sonra Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun’un Koordinasyon Başkanlığında 5 kişilik bir kriz masası oluşturduklarını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Heyelan afetinin meydana gelmesinin hemen ardından acil bir şekilde hem Ordu Büyükşehir Belediyesi hem de Aybastı İlçe Belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturduk. İlk etapta tankerlerle içme suyu takviyesi yapıldı....