30 / 04 / 2024

Ayça İnşaat inegöl

Ayça İnşaat inegöl

İnegölspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, kulübe maddi ve manevi destek veren İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmazı ziyaret ederek, İnegölspor forması hediye etti.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Somnıa İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Oğuzer Yeşilyurt ve Mehmet Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

İstanbul Kalesi Seyahat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldırım tarafından açıldı.

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmb Grup İnşaat Sağlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Taşğın, Muhammet Taşğın ve Ramadan Uçar tarafından kuruldu.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Karacalar Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Tuzla Şubesi açıldı!  

Karacalar Vinç Hafriyat Nakliyat İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Tuzla Şubesi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Karaca tarafından açıldı.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Akkuyu NGS'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Akkuyu Nükleer AŞ İnşaat Bölümü Müdürü Denis Sezemin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaat alanında birinci ve ikinci ünitesinin yapımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Denis Sezemin,"Akkuyu NGS'nin inşası planlanan ve onaylanan takvime göre hızla devam ediyor" dedi...

Marvel Gıda İnşaat Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvel Gıda İnşaat Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nafiz Alper Ceylan tarafından kuruldu...

Ayça İnşaat inegöl Haberi

Ayça İnşaat inegöl

İnegölspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, kulübe maddi ve manevi destek veren İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmazı ziyaret ederek, İnegölspor forması hediye etti.


DESTEĞİN KARŞILIĞI ŞAMPİYONLUK

Ziyarette söz alan Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, "İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmaz ile ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Sağ olsunlar bizleri biran olsun maddi ve manevi yanız bırakmadılar. İş adamlarımızın destekleri sayesinde inşallah daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz ve bizlere verdikleri desteğin karşılığımı sezon sonu şampiyon olarak veririz" dedi.

PTT 1.LİG YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmaz ise "her zaman İnegölspor'un yanında olduklarını belirterek, İnegölspor'umuza PTT 1.Lig yolunda başarılar diliyoruz. İnegölspor'umuz gerçekten...