29 / 04 / 2024

Ayd Danışmanlık nerede

Ayd Danışmanlık nerede

Ayd Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile  Bülent Aydoğan tarafından kuruldu. 

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aydın Çağbayır tarafından kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vegaist Group Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Husseın M.S. Sedeeq, Mesut Turakul, Ömer Aydın ve Tarık Paşa ortaklığında kuruldu.

Case Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Case Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Serkan Aydın ve Can Etman ortaklığında kuruldu.

Enerbil Mühendislik Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enerbil Mühendislik Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gül Pelin Örge ve Hamiyet Nur Aydın ortaklığında kuruldu.

Bright Turizm İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bright Turizm İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Arslan Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Sc Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Sedat Aydınlı tarafından kuruldu.

Ayd Danışmanlık nerede Haberi

Ayd Danışmanlık nerede

Ayd Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile  Bülent Aydoğan tarafından kuruldu. 

Ayd Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
07) Her türlü mimari plan, proje çizimi ve taahhüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak, yaptırmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Ayd Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Batı Mah.Ortanca Cd.No:26/7 Pendik