03 / 05 / 2024

AYD Mühendislik adres

AYD Mühendislik adres

AYD Mühendislik Ticaret Taahhüt Yapı Sanayi Limited Şirketi, Nilüfer Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde kuruldu

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Melbapo Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melbapo Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Hülagü ve Burak Deneç ortaklığında kuruldu.

Şerefoğlu Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğlu Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Aydın tarafından kuruldu.

Teka Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teka Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Aydın tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Yc Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yc Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te Aydın Yüce tarafından kuruldu.

Enerbil Mühendislik Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enerbil Mühendislik Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gül Pelin Örge ve Hamiyet Nur Aydın ortaklığında kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Hmz Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmz Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Aydın tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Ardıçer, Cemil Aydın ve Ömer Ayan ortaklığında kuruldu.

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Ay Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Aydın tarafından kuruldu.

AYD Mühendislik adres Haberi

AYD Mühendislik adres

AYD Mühendislik Ticaret Taahhüt Yapı Sanayi Limited Şirketi, Nilüfer Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta kuruldu. 


AYD Mühendislik Ticaret Taahhüt Yapı Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AYD Mühendislik Ticaret Taahhüt Yapı Sanayi Limited Şirketi adres: Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi,...