28 / 04 / 2024

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü

AYD ile İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) 3 Mart 2016 tarihindeki VIII. AVM Yatırımları Konferansı sırasında saat 13.00’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de bir işbirliği protokolü imzaladı.

AYD: AVM'lerde ciro hedefi 90 milyar lira!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, "2014'te gerçekleştirdiğimiz 75 milyar liralık ciro ile AVM'ler devletimize 20 milyarlık vergi katkısı sağladı, bu sene ciro hedefimiz 90 milyar lira" dedi.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Hüseyin Altaş yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

Hüseyin Altaş yeniden Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi...

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Sinpaş GYO yönetim kurulu üye aday teklifini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO yönetim kurulu üye aday teklifini yayınladı.

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı.

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları bildirisini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları bildirisini yayınladı.

Büyükyalı İstanbul yönetim kurulu komitelerini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı İstanbul yönetim kurulu komitelerini yayınladı.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı.

Emlak Konut yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut yönetim kurulu üye adaylarını açıkladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'de yönetim kurulu değişikliği!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul'de yönetim kurulu değişikliği bildirisi yayınlandı.

Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üye seçimi bildirisini yayınladı.

Atakule GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Atakule GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yönetim kurulu komiteleri hakkında açıklama yaptı.

İş GYO yönetim kurulu komiteleri bildirisini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO yönetim kurulu komiteleri bildirisini yayınladı.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü Haberi

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) 3 Mart 2016 tarihindeki VIII. AVM Yatırımları Konferansı sırasında saat 13.00’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de bir işbirliği protokolü imzaladı.


AYD ve SKD “Sürdürülebilirlik’’ için el sıkıştı!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü ve SKD Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Canan Ercan Çelik’in imzaladığı protokol kapsamında AYD ve SKD, AVM’lerde sürdürülebilir kalkınma yaklaşımı ile ilgili farkındalık yaratılması, bu yaklaşımın benimsenerek yönetim kriteri haline getirilmesi ve uygulamaya alınması konularında ortak çalışmalar yapmayı kararlaştırdı. Birlikte iş yapmaktan heyecan duyduklarını dile getiren dernek temsilcileri, karşılıklı olarak birbirlerine “Hayırlı olsun” dileklerini imzaladıktan sonra öğle yemeğine geçtiler.


Bu işbirliği kapsamında AYD üyesi kurumlar da SKD tarafından enerjiyi daha verimli kullanmaya teşvik etmek amacıyla 2013’te...