16 / 05 / 2024

ayda bebeğin babası

ayda bebeğin babası

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Akın Holding'in acı günü! Salih Gültekin vefat etti!

Akın Holding Yönetici Asistanı Esin Gültekin'in babası Salih Gültekin vefat etti. Akın Holding taziye ilanı yayınladı. 

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Arsa mirası için arkadaşının babasını öldürdü!

İzmir'de bir şahıs arkadaşının babasını üzerine kayıtlı olan arsası için pompalı tüfekle öldürdü. 

Evrim Karayel'in babası vefat etti!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) üyesi ve NG Güral İnşaat Genel Müdürü Evrim Karayel'in babası vefat etti. 

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Ev fiyatları 2 kat arttı, herkes mazeret üretiyor!

İzmir'de yaşanan depremde  Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, İzmir'de ev bulmakta zorlandığını dile getirdi. 

CHP’den 7 maddelik deprem önlemleri paketi!

CHP’li Ali Öztunç, CHP’nin verdiği 58 önergenin Cumhur İttifakı’nca onaylanmadığını belirtti. Öztunç, deprem komisyonu için “Komisyon kurulması için Ayda bebeğin annesiz kalması mı gerekiyordu” dedi.

Ayda'nın babası Ufuk Gezgin'den binalar denetlensin çağrısı!

Eşi Fidan Gezgin'in Hacılarkırı Mezarlığı'ndaki cenazesinde taziyeleri kabul eden Ufuk Gezgin,"Binalar denetlensin" çağrısı yaptı...

ayda bebeğin babası Haberi

ayda bebeğin babası

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim tarihinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki deprem en çok Bayraklı ilçesini yıktı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Rıza Bey Apartmanı'nda aralarında Ayda'nın annesi Fidan Gezgin'in de bulunduğu 37 kişi hayatını kaybetmişti. 3 yaşındaki Ayda ise 91 saat sonra 3 Kasım'da binanın enkazından sağ olarak çıkarılmıştı. Ayda'nın 8 yaşındaki ağabeyi Atakan okulda, babası Uğur Gezgin ise işyerinde olduğu için depremden kurtulmuştu.

Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ndeki tedavisi tamamlanan Ayda, geçtiğimiz günlerde taburcu oldu. Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Ayda'ya hem annelik hem de babalık yapan ve bir kargo şirketinde yönetici olan Uğur Gezgin, şunları söyledi:

"Kızımın sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Kızımla şu an aynı...