27 / 04 / 2024

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 



İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

1952 Galatasaray Lisesi ve 1957 İTÜ Mezunu olan İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer'in cenazesi bugün saat 14:00'te Ataköy 5. Kısım (Ömer Duruk) Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek. 

Ailesinin taziye ilanı: 

"Merhum Ethem Ruhi İşbecer ve Merhume Mihriban Meryem İşbecer'in Oğulları; Merhum Ali Münip İlban ve Merhume Muazzez İlban'ın Damatları; Merhume Saadet Doğancı, Merhume Sabahat Tunçay ve Merhume Selma Borazancıoğlu'nun Kardeşleri; Merhum Kazım Doğancı, Merhum Etem Tunçay ve Merhum Talat Borazancıoğlu'nun kayınbiraderleri; Ergülen, Güven ve Tuncay Aileleri'nin Dayıları; Atav, Coşkunoğlu, Hazinedaroğlu ve İlban Aileleri'nin Enişteleri, Özcan Ailesi'nin Manevi Dedeleri; Fatih İşbecer ve Fırat İşbecer'in Babaları; Ufuk İşbecer'in Eşi İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etmiştir.

Cenazesi 20 Ekim tarihinde (bugün) saat 14:00'te Ataköy 5. Kısım (Ömer Duruk) Camii'nde kılınacak
cenaze namazından sonra Edirnekapı Şehitliği'ndeki Aile Kabristanında defnedilecektir."

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Semih İşbecer'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz...


Geri Dön