21 / 07 / 2024

ayder toki

ayder toki

Rize'nin Ayder Yaylasında TOKİ tarafından uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.TOKİ Başkanı Ergün Turan "Ayderi doğal güzelliklerine tekrar kavuşturup özlediğimiz Ayderi inşa edeceğiz" diye konuştu.

Ayder'de TOKİ'nin yapacağı kentsel dönüşüm projesi TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Ayder Yaylası'ndaki yapılaşmayı ve TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm projesini meclis gündemine taşıdı..

TOKİ Ayder Yaylası için arama konferansı düzenleyecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Rize'deki Ayder Yaylası'nı yenilemek ve korumak için Arama Konferansı düzenleyecek.

TOKİ, Ayder Yaylası'nı dönüştürecek!

Rize Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm projesine başlayan TOKİ, 5 farklı yayla modeli hazırlanıyor.

TOKİ Ayder Yaylası kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Türkiye'nin cennet köşesi Ayder Yaylası, Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale edildi. TOKİ turizm lojistik merkezi oluşturmak amacıyla projenin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ, Ayder için arama konferansı yapacak!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Ayder Yaylası için yaklaşık bir yıl sürecek bir model çalışması yaptıklarını açıkladı.

TOKİ, Ayder için düğmeye bastı!

RİZE’nin ünlü yaylası Ayder’in 110 hektarlık bölümünü dönüştürmek için TOKİ tek yetkili olarak düğmeye basıyor.

TOKİ Ayder Yaylası'nı imara açtı!

Rize Çamlıhemşin'deki Ayder Yaylası imar açıldı. TOKİ tarafından bölgede kentsel dönüşüm ve gelişim projesi ihalesi dün gerçekleşti.

TOKİ Ayder Yaylası ihalesi bugün!

TOKİ'nin Rize İli Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hazırlanması Danışmanlık ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ayder Yaylası ihalesi yarın!

TOKİ, Rize'deki Ayder Yaylası için Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesi yapacak. 110 hektarlık alanı kampasayan proje yarın ihale edilecek.

TOKİ Ayder Yaylası ihalesi yapılacak!

TOKİ'nin Rize İli Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hazırlanması Danışmanlık ihalesi 16 Şubat'ta yapılacak.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

ayder toki Haberi

ayder toki

Rize'de bulunan Ayder Yaylası, 1987 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile 'Turizm Merkezi' ilan edildi.  Daha sonra bu bölgede gelişigüzel yapılaşma başladı. Kaçak yapıların inşa edildiği  Rize'nin Ayder Yaylasında TOKİ tarafından uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.

4 farklı proje var

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 14-15 Ekim tarihleri arasında 'Arama Konferansı' gerçekleştirdiklerini belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Kentsel tasarım projesi için 4 farklı alternatif proje çalışması başlattık. Arama Konferansı ile sivil toplum örgütleri, kamu sektörü, özel sektör ve özellikle Ayderdeki hak sahipleri ve yerel halkımızın katılımı ile ortak bir fikir arayışı gerçekleştirdik. Sonuç raporlarımız tamamlanma aşamasındadır. Kentsel tasarım projelerimizi tamamlayıp, yapacağımız çalıştayla kentsel tasarım ve mimari yaklaşım alternatifleri üzerinde istişarelerde bulunacağız. Sonrasında kentsel tasarım projelerimizi tamamlayıp, projemizi vatandaşlarımıza tanıtacağız"...