05 / 05 / 2024

Aydın Anemon Otel

Aydın Anemon Otel

Türkiye enerji sektörünün en önemli oyuncularından olan Enerya, Aydın'da hayata geçirdiği yeni dogalgaz projesiyle ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Aydın'a ikinci diş hastanesi geliyor!

Efeler'de 15 yıl önce Yimpaş Holding'in AVM ve otel olarak planlayıp inşaatını tamamlayamadığı Yimpaş binası, Sağlık Bakanlığı'nca yapılan düzenlemeyle 50 ünitelik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da eski fabrika arazine otel inşa edecek!

BANKA, askerî bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı'dan Aydınlı'ya otel yatırımı!

Banka, askeri bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da 100 odalı otel inşa edecek!

Yıllık 40 milyon lira ciro yapan Aydın merkezli firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel:“Şehrin girişindeki 6 dönümlük mobilya fabrika alanına 4 yıldızlı, 100 odalı bir otel yapmayı ve otelcilikte büyümeyi düşünüyoruz." dedi.

Aydın Efeler Otel açıldı!

Efeler'in Güzelhisar Mahalle'sinde yapımı tamamlanan Efeler Otel, ilk müşterilerini ağırlamaya başladı. 2006-2007 yılında temeli atılan yapının, 55 odası bulunuyor. Efeler Otel. 55 odası ve 110 kişilik kapasitesiyle insanlara hizmete hazırlanıyor.

Yüceler Aydın'da 5 yıldızlı otel yapacak!

Aydınlıların akaryakıt, inşaat ve otel sektöründe yakından tanıdığı Yüceler, her geçen gün yaptığı yatırımlarla büyüyor. Aydın Merkezde 17 yıllık Opet bayisi olan firma, bu yıl Aydın'a beş yıldızlı bir otel daha kazandırmayı planlıyor.

Aydın'daki kaçak inşaata vatandaşlar tepki gösterdi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde vatandaşlar, 2011 yılında botanik park ilan edilen ve nesli tükenmekte olan Akdeniz fokunun yuvalama alanı olarak bilinen bölgede bir otel tarafından yürütülen kaçak inşaat çalışmalarına tepki gösterdi.

Aydın Bölge Hastanesi 2019'da hizmete girecek!

Aydın'da yapılması planlanan 800 yataklı Bölge Hastanesi projesi Sağlık Bakanlığı'nca onaylandı. Hastanenin temeli 2016'da atılacak. 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilerek son teknoloji cihazlarla donatılacak olan Aydın Bölge Hastanesi 2019'da hizmete g

Aydın'a 600 yataklı şehir hastanesi müjdesi!

Aydın Sağlık Hizmetlerini İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Anemon otelde yapıldı. Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, yapılacak 600 yataklı şehir hastanesiyle sağlık alanında Aydın’ın daha iyi duruma geleceğini belirtti...

Aydın Anemon Otel Haberi

Aydın Anemon Otel

Dogalgaz, elektrik ve yenilenebilir enerji alanlarında faaliyet gösteren Enerya, yeni yatınmlarla büyüyeceğinin sinyallerini verdi. 

Türkiye enerji sektörünün en önemli oyuncularından olan Enerya, Aydın'da hayata geçirdiği yeni dogalgaz projesiyle ilgili detayları düzenlediği basın toplantısında paylaştı. 4 Mayıs Çarşamba günü Aydın Anemon Otel'de gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarına seslenen Enerya Aydın ve Denizli Bölge Müdürü M. Akif Tulukcu, Enerya'nın kurulduğu günden bugüne sektörün en önemli aktörlerinden biri olmayı başardığını, bunu da Enerya'nın hayallerine ve her zaman daha iyisini başarma azmine borçlu olduğunu söyledi. Tulukcu, "Enerya olarak bu ülkeye, bu ülke insanına olan büyük inancımız sayesinde büyümemizi sürdürülebilir kılmak için çalışıyoruz. Hayallerimiz sayesinde bugün, 3 milyar m3 gaz hacmiyle yaklaşık 1 milyon evi doğalgaz ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu rakamlara baktığımız zaman bulunduğumuz şehirlerde...